Alle 11-vuotiaiden seuraava leiri 1.10.

Suomen Sulkapalloliitto järjestää toisen  alle 11-vuotiaiden leirin 1.10. 32 nopeinta mahtuu mukaan!Leiri on junnuille tarkoitettu laadukas puoli päivää kestävä leiri, johon saavat osallistua kaikki juuri sulkapallon aloittaneet tai sulkapallosta kiinnostuneet lapset. Yläikäraja on 11 vuotta, mutta alaikärajaa ei ole. Leirin päävalmentajana toimii liittoryhmien alle 13-vuotiaiden ryhmän valmentaja, Ville Rasi. Tavoitteena on myös kehittää seuravalmennuksen tasoa, joten kaikki junioreiden valmentajat mukaan oppimaan!

Muut syksyn leirit järjestetään 1.10. & 26.11.

Hinta: 35€/hlö. Lounas sisältyy hintaan.
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin.
Ajankohta: 1.10. klo 11-15. (Seurojen valmentajien briiffaus alkaa klo 10)
Viimeinen ilm.päivä 22.9.

Lisätietoja:
tommi.saksa(at)sulkapallo.fi
040 940 1252

Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä.

Ilmoittautuessa on ehdottoman hyvä rekisteröityä Suomisportiin. Anna puhelinnumero, johon sinulle lähetetään kirjautumiskoodi. Koodin saatuasi pääset rekisteröitymään järjestelmän ohjaamana. Rekisteröidy omilla tiedoillasi loppuun saakka.
Rekisteröitymisen jälkeen voi lisätä lapsesi ilmoittautumisen tapahtumaan hänen tiedoillaan.
Rekisteröityminen kannattaa tehdä, koska ensimmäisen rekisteröitymisen jälkeen voit käyttää puhelinnumeroasi (tai sähköpostia) aina Suomisportiin kirjautuessa ja muut tiedot ovat käytössämme mm laskutusta varten niitä erikseen kysymättä = ilmoittautuminen helpottuu ja laskutus voidaan tehdä helposti oikeaan osoitteeseen ja meillä on kuitenkin osallistujien tiedot erikseen. Leiri kun on kuitenkin suunnattu lapsille ja laskut aikuisille.

Peruutusehdot_leirille

Yhteistyössä