Kotimaan kilpailuilmoittautumiset

Kilpailuilmoittautumisjärjestelmä kotimaan kilpailuihin

Kauden 2016/2017 alusta kotimaan kilpailuihin ilmoittaudutaan Suomen Sulkapalloliiton (SSuL) omalla Tournamentsoftwaren (TSW) sivulla: http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/
– poikkeuksina Finnish Junior, Finnish International ja Finnish Open, joihin ilmoittaudutaan Goodmintonissa.

Lyhyt ohje linkein: Lisenssi – Tournamentsoftware – Kilpaile! Sama on alempana kuvana, jonka voi suurentaa. Siinä linkit eivät toimi.

Ennen ilmoittautumista pelaajan tulee:
1) kiistatta huolehtia siitä, että kauden kilpailulisenssi on rekisteröity ja maksettu. Asia kannattaa hoitaa hyvissä ajoin, linsenssin ostoprosessissa on kuvattu pankkien ja manuaalisen työvaiheen viipeet.
– Lisenssin ostoon – huomioithan tässä, että rekisteröinti ei kaudella 2016-2017 vielä tee itsekseen mitään ja pankkien tiedonsiirtoviiveet ottavat oman aikansa, SSuL:n yhden manuaalivaiheen lisäksi.
– Lisenssin ostossa käytetään tunnuksena Sportti-ID:tä tai henkilötunnusta, henkilötunnuksella voit pyytää sähköpostiisi uuden salasanan, jos se on päässyt unohtumaan

1.1) Uudet pelaajat saavat 1-3 päivää lisenssin rekisteröinnin jälkeen Tournamentsoftwaresta rekisteröitymispyynnön, jossa on myös pelaajanumero (1-4 merkkiä), jota tarvitaan rekisteröitymisessä.

1.2) ”Vanhat” pelaajat, joilla on pelaajanumero (hakuun) voivat rekisteröityä alla olevan ohjeen mukaisesti milloin vain, rekisteröityessä tarvitaan pelaajanumeroa (Member ID).
Ilmoittautuminen onnistuu lisenssin maksamisen jälkeen.

2) Rekisteröityä (muodostaa itselleen käyttäjätunnuksen [tilin]) Tournamentsoftwaren käyttäjäksiOHJE:   TSW Rekisteröidy v1.1, jonka jälkeen voi ilmoittautua kilpailuihin, jotka sivulta löytyvät.
Huomioikaa myös, että TSW:ssä käytetään sitä tuttua Goodmintonin pelaajanumeroa (1-4 merkkiä) Member ID:nä – Sportti-ID on käytössä VAIN lisenssinostossa!!
REKISTERÖIDY ohjeen mukaisesti OSOITTEESSA http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/
muussa osoitteessa tehty rekisteröinti edellyttää tilin linkittämistä ”badmintonfinlandiin”, jotta ranking ja kisahistoria toimivat halutulla tavalla.

Ilmoittautuminen kilpailuun

Varsinainen ilmoittautumisohje –     TSW – Ilmoittautumisohje v1.1

Ilmoittautuminen sujuu parhaimmillaan seuraavasti:
1) Kirjaudu http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/  HUOM! osoitteeseen ei tule www -osoitusta, sellainen kummallisuus vie hollantilaiselle sivulle
2) Valitse kilpailu – kun kisoja on sivulla useampia, voit käyttää rajauksia: aikajakso, kilpailutyyppi, postinumero tai katsella kartasta sopivalta alueelta (karttaa voi zoomailla)
3) Valitse luokat ja nelipeliparit (parin molempien pelaajien tulee ilmoittautua) – kilpailun tiedoissa on kisajärjestäjän rajoitukset, jotka järjestelmä huomioi.
– valittavissa olevat luokat näytetään sukupuolen, iän ja tasoluokan perusteella niistä, mitkä kilpailuun on määritelty
4) Hyväksy ilmoittautuminen – saat ilmoittautumisesta ja kaikista siihen tekemistäsi muutoksista sähköpostin profiilisissasi olevaan osoitteeseen.

Siinä se!

Profiilistasi näet kaikki kilpailut, joihin olet ilmoittautunut ja voit muuttaa niitä ilmoittautumisia, joiden ilmoittautumisaika ei ole päättynyt.

Jos joudut mistä tahansa syystä jäämään pois kilpailuista, muista AINA ilmoittaa poisjäännistä kilpailun järjestäjälle sähköpostilla ja/tai viimehetkillä myös tekstiviestillä.

Huomiot, kysymykset ja ehdotukset osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi

Sivuston käännöstyö on vielä kesken, joten kummallisuuksia saattaa ilmetä useammassakin kohdassa mutta korjaamme niitä jatkuvasti. Jos tuo hankaloittaa kovasti, voi kielen vaihtaa sinisen yläpalkin oikeassa reunassa olevasta lipusta haluamakseen.

Kilpailukalenteri
Kilpailu- ja luokitussäännöt
Edustussäännöt
Kurinpitosäännöt

Kilpailuprosessin karkea kuvaus:
1) SSuL perustaa ainakin alkuvaiheessa kilpailun Badminton Tournament Plannerilla (BTP)
2) SSuL julkaisee kilpailun Tournamentsoftwaressa (TSW) tarvittavin ilmoittautumistiedoin ja lisää likin kilpailulistaukseen (ns Kilpailukalenteri 2016-2017 luettelomuodossa)
3) SSuL lähettää BTP:n .tp-tiedoston kilpailun järjestäjälle (ja luvittaa seuran kilpailuvastaavan seuran TSW pääkäyttäjäksi)

4) julkaisun jälkeen pelaajat voivat ilmoittautua kilpailukutsun mukaiseen määrään luokkia kilpailusääntöjen mukaisiin luokkiin
4.1) mikäli pelaajan seuralla on tarve rajoittaa pelaajien ilmoittautumista kilpailuihin mistä tahansa syystä, seuran pääkäyttäjä voi koska tahansa asettaa pelaajalle ilmoittautumisen eston määräajaksi tai toistaiseksi ilmoittamalla siitä SSuL:n toimistoon.

5) pelaajalla on mahdollisuus määriteltyyn perumispäivään saakka mahdollisuus perua ilmoittautumisensa

6) viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen kilpailun järjestäjä voi ladata ilmoittautuneet pelaajat suoraan BTP:n Internet – Entries – Import -toiminnolla ilman excelin pyörittelyä ja valmistautua kilpailuohjelman ja arvontojen tekemiseen

7) ulkomaalaiset pelaajat viedään myös entiseen tapaan joko manuaalisesti tai omalla Excelillä suoraan BTP-sovellukseen. Samoin ne harvat muuten kuin online-ilmoittautumisen kautta tulleet ilmiottautumiset

8) pelaajaluettelo voidaan julkaista seuran omalla BTP-lisenssillä vaikka heti (seura voi toki heti .tp-tiedoston saatuaan päivittää kilpailuun puuttuvia ja tarpeellisia tietoja

9) Järjestävä seura voi ja toivottavasti tekeekin laskut heti arvonnan jälkeen

10) Kilpailu viedään läpi BTP:lla entiseen malliin ja valmiin kilpailun .tp-tiedosto lähetetään rankingylläpitoa varten siihen tarkoitukseen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen (mm Kilpailuraportti-lomakkeessa) ja tomisto@sulkapallo.fi osoitteeseen arkistointia varten mieluiten heti kisan jälkeen kisapaikalta ennen koneen sulkemista!

Lisää tietoa ja kysymällä ja kysymykset vastauksineen julkaistaan ainakin tärkeimpien asioiden osalta TSW-BTP-sivulla sitä mukaa kun niitä esiin tuodaan, siis tuokaa!

Yhteistyössä