Lisenssit ja vakuutukset

Lisenssit 2016-2017

27.6.2016 alkaa kauden 2016-2017 lisenssien ja uusien vakuutusten myynti.
Lisenssien hinnat pysyvät muuttumattomina. Vakuutusten hinnat laskevat hieman. Merkittävää on vuonna 2004 tai myöhemmin syntyneiden (Minit) vakuutuksen voimassaolo kaikissa lajeissa. Kun ostat vakuutuksellisen minilisenssin, et tarvitse pelaajan muille lajeille erikseen vakuutusta. Tutustu tuoteselosteeseen ja vakuutusehtoihin linkin kautta. Myös aikuisten vakuutusten korvauspiiri on laajentunut, katso esite ja tuoteselosteet.

osta-lisenssi-ja-tai-copy

Kausilisenssin voimassaoloaika on 1.7.2016 – 30.6.2017.
Kertalisenssin voi ostaa ja maksaa hyvissä ajoin ennen kilpailua, sen voimassaolo alkaa siitä päivästä, jonka oston yhteydessä _merkitset_ alkupäiväksi ja on voimassa neljä päivää. JOS ostat kertalisenssin kilpailun jälkeen, se EI ole voimassa kilpailun aikana – ota yhteyttä toimisto@sulkapallo.fi.
Vakuutuksellinen kertalisenssi on _ainoa_ lisenssityppi, jonka ostoon viime hetkellä on perusteltu syy; vakuutus tulee voimaan ostohetkestä (käytännössä maksusta, pelkkä rekisteröinti ei saata vakuutusta voimaan).

Jos olet rekisteröinyt lisenssin, mutta et maksa sitä heti ja viitenumero ajautuu hukalle, ota ensisijaisesti yhteyttä SSuL toimistoon. ÄLÄ rekisteröi turhaan uutta lisenssiä, koska aiempi rekisteröinti on avoimena maksusuorituksen kirjautumiseen saakka ja saat sen viitenumeron maksua varten toimistosta.

Hinnat:

  • Aikuisten kausilisenssi – 30,- € 31.12.1997 tai aiemmin syntyneet
  • Kertalisenssi – 10,- € ei ikärajoituksia
    (tarkoitettu aikuispelaajille, C-luokan pelaaja voi ostaa kauden aikana useammankin, B, A-ja Valio-luokkien pelaaja kerran kaudessa oman seuran järjestämään kilpailuun)
  • Juniorien ja Minien kausilisenssi – 10,- €
    (vakuutusmyynnissä Juniori (1998-2003 syntyneet) ja Mini (2004- syntyneet) ovat erikseen vakuutuksen hinnasta johtuen)

Lisätietoa Sporttirekisteristä

Rekisteriseloste SSuL-Sporttirekisteri.pdf 


Lisenssit ja vakuutukset kaudella 2017-2018

Lisenssit

Kausi- ja kertalisenssien sekä vakuutusten osto tehdään osoitteessa www.suomisport.fi

Rekisteröidy Suomisporti.fi etusivulla olevan ”Sisään Suomisportiin”-linkin kautta. Suomisport opastaa sinua rekisteröitymisessä vaihe vaiheelta.
Nuorien pelaajien vanhempien ostaessa junioreilleen lisenssejä, kannattaa rekisteröityä itse ensin ja lisätä sen jälkeen juniorit ”Lisää lapsi”-toiminnolla ja syöksyä sitten ostoksille.

Suomisport.fi ohjaa ostajaa kaikissa vaiheissa kysymyksin ja varmistuksin. Oston eteneminen näkyy koko ajan sivun yläreunassa.
1) valitse liitto/laji
2) valitse lisenssi
3) valitse vakuutus

JOKAISEN pelaajan, joka osallistuu Sulkapalloliiton sanktioimaan (=kilpailukalenterissa) kilpailuun on lunastettava kilpailulisenssi. Harrastepelaaja ei tarvitse harrastekilpailussa lisenssiä.
Lisenssitön pelaaja ei voi ilmoittautua kilpailuihin.

Kertalisenssi

Alimmalla kilpailutasolla (C) pelaaja voi lunastaa yhdessä kilpailussa kerrallaan voimassa olevan kertalisenssin niin monta kertaa kaudessa kuin haluaa. Muissa luokissa oikeus kertalisenssiin on vain järjestävän seuran pelaajalla kerran kilpailukaudessa. Kertalisenssi on rekisteröitävä ennen kyseisen kilpailun ensimmäistä pelipäivää ollakseen voimassa kilpailun aikana!

Huom! Kilpailulisenssi EI sisällä vakuutusta. Nyt voit varmistaa vakuutusturvasi ja ostaa yhdellä kertaa vakuutuksellisen lisenssin. 

REKISTERISELOSTE Suomen Sulkapalloliitto – Suomisporti.fi

Sporttivakuutus kaudelle 2016-2017

Sporttiturvan tuoteselosteet ja kuvaus merkittävimmistä muutoksista ja eduista kaudella 2016-2017

Sulkapalloliitto_sporttiturva_072016_06-21665_1012931
Sulkapalloliitto_sporttiturva kertavakuutus_072016_06-221665_1012951

Ennennäkemätön uudistus Sporttiturvaan

Lisätietoja Sporttiturvasta

Toimintaohjeita vahinkotilanteisiin

Sporttiturva on helpoin tapa vakuuttaa seurojen jäsenet urheilutapaturmien varalta. Vakuutus korvaa äkillisen tapahtuman tai tapaturman, joka sattuu vakuutetun tahtomatta. Edullisimmat vakuutukset ovat hinnaltaan kymmenen euroa urheiljaa tai tapahtumaa kohden, mutta takaavat silti nopean, korkeatasoisen sekä asiantuntevan tutkimuksen ja hoidon sopimushoitopaikoissa. Katso lisää tuoteselosteista ja Sporttiturvan uudistuksista kertovasta esitteestä.

Sporttiturva on kattava tapaturmavakuutus, mutta OP Vakuutus Oy:n valikoimasta löytyy myös muita urheilijan perusturvaa täydentäviä vakuutuksia. Tällaisia ovat mm. matkavakuutukset, vapaa-ajan tapaturmavakuutukset ja arvokkaiden urheiluvälineiden vakuutukset. Omaa vakuutusturvaansa voi selvittää OP:n asiakaspalvelunumerosta 03 03 03 03. Suomen Sulkapalloliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille Sporttiturva-vakuutuksen ottamista OP Vakuutuksesta. Sulkapalloliiton kilpailutoimintaan osallistuvat voivat nyt ostaa samalla kertaa sekä lisenssin että vakuutuksen. Vakuutuksettoman kausilisenssin ostajille on lisäksi kertavakuutus, esimerkiksi yhtä kilpailu varten.

OP Vakuutus Oy tarjoaa neljää erilaista vakuutusta kilpailukaudelle 2016-2017:
1) Aikuisten Sporttiturva hintaan 195 € (31.12.1997 tai sitä ennen synt.) (ennen 222 €) – heinäkuussa ostettuna voimassa 1.7. alkaen uusin turvin, muulloin ostettuna maksupäivästä 24:00
2) Juniorin Sporttiturva hintaan 75 € (1.1.1998-31.12.2003 synt.) (ennen 83 €) – voimassaolo kuten yllä
3) Minin Sporttiturva hintaan 15 € (synt. 1.1.2004 tai myöhemmin) (hinta ennallaan) – voimassaolo kuten yllä
4) Kertavakuutus yksittäiseen kilpailutapahtumaan hintaan 32 € (hinta ennallaan) – voimassa 4 vrk ostohetkestä

Vakuutuksen osto -sivulla voit valita ostatko pelkän lisenssin vai lisenssin ja vakuutuksen samalla kertaa.

Lisätietoja kumppanuusverkostoston hoitopaikoista löytyy OP:n sivuilta ja Omasairaalan esitteestä.

Lisätietoja Sporttiturvasta, urheilu- ja välinevakuuttamisesta sekä vakuutusehdoista OP:n sivuilta.

Pohjola Sairaala

Edut OP Vakuutuksen asiakkaille ovat seuraavat:
– hoito voidaan aloittaa välittömästi, kun korvauskäsittely tehdään lääkärikäynnin yhteydessä. Ei enää maksusitoumuspyyntöjä vakuutusyhtiöön.
– pääsee suoraan oikealle ortopedille, joka on erikoistunut siihen niveleen, joka on loukkaantunut.
Näin pelaaja on nopeammin pelikentillä tai takaisin työ- tai opiskeluelämässä.

Pohjolasairaala.fi

Sporttivakuutus kaudelle 2017-2018

Sulkapallo_072017_06-21665_450440f
Sulkapallo_kertavakuutus_072017_06-221665_450441f

Yhteistyössä