Sulkapallon avoimet ovet syyskuussa

Sulkapallon avoimia ovia vietetään syyskuussa Liikunnan unelmakuukauden yhteydessä.

Jo perinteeksi muodostunut kauden alussa pidettävä Sulkapallon avoimet ovet –päivä/tapahtuma on taas tulossa! Tällä kertaa avoimet ovet ei kuitenkaan ole mikään tietty päivä, vaan koko syyskuu on avointen ovien kuuta ja seurat sekä hallit pääsevät viettämään avoimia ovia itselleen sopivana ajankohtana.

Avoimien ovien tarkoitus on, että tuolloin innokkaat seurat ja hallit pitävät avoimien ovien päivän, jolloin kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan sulkapalloa maksutta.  Levitetään siis yhdessä lajin ilosanomaa!

Liikunnan unelmakuukausi lähestyy

Toukokuussa suuren suosion saavuttanut valtakunnallinen Unelmien liikuntapäivä saa jatkoa nyt syyskuussa. Liikunnan unelmakuussa tulossa on tapahtumia laidasta laitaan: teemaviikkoja, pop-up -taukoliikuntapisteitä, avoimia kokeilutreenejä, vanhusten ulkoiluttamista ja yhteisiä ideointipäiviä.

Liikuntatapahtumille on avoin alusta osoitteessa: www.unelmatliikkeelle.fi, josta ihmiset voivat etsiä itseään lähellä olevia liikuntatapahtumia. Seurat voivat myös ilmoittaa tapahtumansa sivustolle (esim. tässä tapauksessa Sulkapallon avoimet ovet –päivän).  Kannattaa ilmoittaa tapahtuma mukaan!

Lue lisää Liikunnan Unelmakuukaudesta

Avoimet ovet syyskuussa

Syyskuu on siis otollinen kuukausi pitää myös Sulkapallon avoimet ovet –tapahtuma. Tapahtuman tarkoituksena on, että tuona päivänä halukkaat seurat ja hallit pitävät avoimien ovien päivän, jolloin kaikki pääsevät kokeilemaan sulkapalloa maksutta. Tapahtuma toteutetaan talkoohengellä. Kyseessä on valtakunnallinen tapahtuma, johon ei kuitenkaan ole tiettyä yhteistä kaavaa suunniteltuna. Seurat ja hallit saavat vapaasti suunnitella tapahtuman oman mieleiseksi ja itselleen sopivaksi. Pääasia, että tuona syyskuussa sulkapalloa pelattaisiin Suomessa mahdollisimman paljon!

Tämä on seuroille hyvä mahdollisuus hankkia uusia innokkaita jäseniä, kun olympiahuuma saa ihmisiä liikkumaan!

Lue kokemuksia vuoden 2015 Sulkapallon avoimista ovista täältä ja täältä.  Tässä vuoden 2014 kokemuksia.

Tapahtuman markkinointi

Seuroja ja halleja neuvotaan ottamaan yhteyttä paikallislehtiin ja kertomaan tulevasta tapahtumasta (Valtakunnallisesta Sulkapallon avoimet ovet –päivästä/viikosta ja mitä teidän hallilla/seurassa silloin tapahtuu), jolloin tapahtuma saa paikallista näkyvyyttä ja tapahtumaan saapuu mahdollisimman paljon uusia innokkaita tulevia sulkapallon harrastajia.

Avointen ovien juliste on seurojen sekä hallien käytettävissä ja tulostettavissa. Julisteen saat liiton materiaalipankista. Julisteen alaosa on varattu tyhjäksi, jotta voitte täyttää ajan, paikan ja haluamanne tiedot itse julisteeseen. Julistetta saatte käyttää vapaasti tapahtuman markkinointiin.

Tapahtuma kannattaa ilmoittaa Unelmat liikkeelle –sivustolle, jotta se tavoittaa mahdollisimman monia ihmisiä. Tästä voit lukea miten tapahtuman saa näkyviin: www.unelmatliikkeelle.fi/miten-mukaan Joten rekisteröitykää ja ilmoittakaa tapahtumanne sivustolle. Muistakaa käyttää sosiaalisessa mediassa #unelmatliikkeelle-hästägiä, jolloin tapahtuman mahdolliset kuvat näkyvät sivulla.

Tapahtumaa tullaan mainostamaan myös Suomen Sulkapalloliiton viestimissä, kuten kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Seurat ja hallit tehkää mieluusti yhteistyötä. Eli halutessasi osallistua tapahtumaan olethan yhteydessä paikkakuntasi sulkapallohalliin tai seuraan

Jos olet mukana avoimissa ovissa niin ilmoitahan siitä myös meille osoitteeseen: sara.anttila(at)sulkapallo.fi, jotta voimme mainostaa tapahtumaanne myös meidän medioissamme.

Jos Sinulle heräsi jotain kysymyksiä, niin olethan ystävällisesti yhteydessä: sara.anttila(at)sulkapallo.fi

Yhteistyössä