Ville Lång päätti menestyksekkään huippusulkapalloilijan uransa

Ville Lång ”Lungi Kingi” ilmoitti tänään päättävänsä ammattisulkapalloilijan uransa. Videolla Lång kertoo päätöksestään ja urastaan.

VIDEO

Pekingin olympialaisissa 16 parhaan joukkoon pelannut Ville Lång voitti urallaan 14 kansainvälistä mestaruutta, joista arvokkain oli Grand Prix turnaus Skotlannissa vuonna 2014. SM-kisoissa Lång voitti miesten kaksinpelin 10 kertaa peräkkäin vuosina 2005 – 2014. Lång oli myös ratkaisevassa roolissa, kun Suomen miesjoukkue saavutti pronssia EM-kisoissa 2014. Maailmanlistalla Ville Lång oli parhaimmillaan sijalla 21.

Ville Långin peliä voi vielä seurata tulevan viikonlopun SM-kisoissa Vantaan Energia Areenalla, jossa Lång on mukana nelinpelissä ja sekanelinpelissä.

Suomen Sulkapalloliitto kiittää Ville Långia kaikesta lajin eteen tekemästään työstä. Omana persoonanaan Ville on ollut lisäämässä lajin arvostusta Suomessa ja suomalaisen sulkapallon arvostusta maailmalla. Toivottavasti saamme nauttia Villen osaamisesta jossain toisessa roolissa jatkossa.

Sulkapalloliitto toivottaa onnea ja menestystä Villelle ja hänen perheelleen

Yhteistyössä