Jyväskylässä pelattiin taas koulujenväliset kisat 14.-15.3.

Jyväskylän Sulkapalloseura JySS tekee hienoa työtä juniorisulkapallon saralla. Yksi esimerkki tästä on nyt jo 12. kerran pelattu koulujen välinen sulkapalloturnaus.

Kisat pelattiin ti-ke 14.-15.3.2017 Jyväskylän Monitoimitalolla sekä Hipposhallissa. Ensimmäisen kerran kisat järjestettiin vuonna 2006 ja tänä vuonna järjestetyt kisat olivat järjestyksessään kahdennettoista. Mukana oli tänä vuonna yhteensä huikeat 286 innokasta ala- ja yläkouluikäistä peluria. Turnauksessa kisailtiin 3-4 -luokkalaisten, 5-6 -luokkalaisten, 7-8 -luokkalaisten ja 9-luokkalaisten luokissa.

Iloisista ilmeistä ja suuresta osallistujajoukosta voi päätellä, että koululaiset ovat viihtyneet seuran järjestämissä kilpailuissa. Tässäpä vinkki muidenkin seurojen toimijoille hienosta tapahtumasta!

  

  

Lisää kisoista Jyväskylän Sulkapallon omilla sivuilla täällä.

 

Kuvat: Aarni Pariola

Yhteistyössä