EM-kisaajia Victor Dutch Internationalissa

Tänään käynnistynyt Hollannin kilpailu on viimeinen kansainvälinen kisa ennen ensi viikon EM-kilpailuja. Lisäksi se on viimeinen kilpailu, josta voi kerätä pisteitä MM-kisarankingiin.

Victor Dutch International
20.-23.4.2017
Wateringen, Hollanti
Taso: International Series
Voittosumma: 10.000 USD

Mukana on 7 suomalaista, joista kuusi pelaa heti ensi viikolla EM-kisoissa Tanskassa. Nyt onkin loistava hetki hakea viimeiset hyvät pelit alle ennen tosikoitosta. Suomalaisista mukana ovat siis Henri Aarnio, Iikka Heino, Sonja Pekkola, Jenny Nyström, Kalle Koljonen, Anton Kaisti ja Kasper Lehikoinen. Edellä mainituista kaikki Lehikoista lukuun ottamatta valmistautuvat EM-kisoihin. Viime viikonloppuna Kroatian turnauksen voittanut Lehikoinen taas jatkaa Hollannissa tiivistä kisarupeamaansa.

Kaikki suomalaiset aloittavat kisansa suoraan pääkilpailusta, joten heidän pelejään päästään jännittämään vasta huomenna perjantaina. Perjantai aamu ja pääkilpailu käynnistyy miesten kaksinpelillä, jossa siis mukana Aarnio, Heino, Kaisti, Koljonen ja Lehikoinen. Kaisti kohtaa Ranskan Pierrick Cajotin ja Lehikoinen saa vastaansa neljänneksi sijoitetun Tanskan Victor Svendsenin. Muiden vastustajat selviävät tämän päivän karsintojen jälkeen. Koljonen lähtee kisaan kakkossijoitettuna.

Naisten nelinpelissä Jenny Nyström ja Sonja Pekkola lähtevät hakemaan hyvää kisaa EM-kisojen alle. Ensimmäisessä ottelussa vastustajikseen he saavat tanskalaiset Alexandra Bojen ja Sara Lundgaardin.

Sekä miesten nelinpelissä että sekanelurissa suomalaiset aloittavat suoraan pääkisan toiselta kierrokselta. Iikka Heino ja Henri Aarnio saavat varmuudella vastaansa turkkilaisia, mutta onko vastus sitten Emre Lale ja Sİnan Zorlu vai karsinnoista pääkisaan nostetut Okan Gultekin ja Murat Sen, selviää myöhemmin tänään. Aarnio ja Heino on sijoitettu kisassa sijalle kaksi.

Anton Kaistin ja Jenny Nyströmin vastus taas selviää otteluparista Andreas Heinz/Annika Horback (Saksa) vastaan Filip Michael Duwall Myhren (Ruotsi)/Maja Rindshoej(Tanska). Kaisti ja Nyström ovat sijoitettuina sekanelinpelissä sijalle 3.

Suomalaisten otteluohjelma ja tulokset täältä.

Yhteistyössä