Unelmien liikuntapäivä 10.5.

Unelmien liikuntapäivä 10.5. – #unelmienliikuntapäivä

Toukokuussa 10.5. tehdään jälleen unelmista totta, sillä tuolloin järjestetään viime vuoden tapaan Unelmien liikuntapäivä. Viime vuonna tapahtumapäivänä järjestettiin yli 2000 liikunta-aiheista tapahtumaa ympäri Suomen ja tapahtuma näyttäytyi ilmiönä sekä pihoilla ja puistoissa että sosiaalisessa mediassa.

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up –päivä, jonka tarkoituksena on saada suomalaiset liikkumaan enemmän ja löytämään itselleen uusia tapoja liikkua. Päivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Yhdessä voimme tehdä tapahtumasta merkityksellisen. Järjestämällä Unelmien liikuntapäivätapahtuman ja ilmoittamalla sen verkkopalvelussa osallistut upeiden palkintojen arvontaan.

Tapahtumat löytyvät www.unelmienliikuntapäivä.fi -karttapalvelusta, joka päivittyy koko ajan kiihtyvällä vauhdilla.

Suomen Sulkapalloliitto haastaa kaikki seurat mukaan vuoden 2017 Unelmien liikuntapäivään!

Sulkapalloa Unelmien liikuntapäivänä

Mitä seurat sitten voisivat järjestää 10.5.? Unelmien liikuntapäivä on loistava päivä sulkapalloseuroille pitää esimerkiksi sulkapallon avoimet ovet. Perinteisesti sulkapallon avoimia ovia on vietetty syksyllä, mutta nyt voisi olla hyvä hetki houkutella seuraan harrastajia keväällä. Liikuntapäivä saa varmasti ihmisiä liikkeelle ja seurojen tapahtumien ollessa merkittynä tapahtumasivun kartalle voi lähialueen ihmiset löytää paikan päälle helposti. Tämä liikunnan popup-päivä voi olla seuralle hyvä hetki markkinoida sulkapalloa ja seuran toimintaa.

Järjestäkää MiniSulkis -tapahtuma, koko perheen sulkapallokimarat tai vaikka temppukoulu, jossa harjoitellaan samalla mailan käsittelyä ja koordinaatiota. Virittääkö nyt joku ensimmäisenä  Vain taivas on rajana, joten kaikki luovuus käyttöön!

Let's have some fun with badminton!

Let's have some fun with badminton!Share if you LIKE this video

Julkaissut Badminton Freak 23. helmikuuta 2017

Yhteistyössä