Viestintäpäällikköhaku

Sulkapallo on maailman nopein pallopeli. Lähde mukaan kehittämään lajia uudelle tasolle Suomessa. Nopeus tuo voittoja sulkapallossa ja työelämässä. Haemme siis nopeinta viestinnän ammattilaista.

Etsimme neljän hengen energiseen tiimiimme vahvistukseksi:

VIESTINTÄPÄÄLLIKKÖÄ

Sinulle sosiaalinen media on toinen kotisi. Osaat hyödyntää sosiaalista ja perinteistä media ja rakentaa yhteisön. Olet hoitanut aikaisemmin viestintää menestyksellisesti ja haluat ottaa haasteemme vastaan.

Tehtäviisi kuuluu media sisällöntuotanto ja mediayhteydet. Oma jo olemassa oleva verkosto auttaa menestymään tehtävässä. Sulkapallohubin rakentaminen ja kehittäminen, yritysyhteistyön kehittäminen ja tukeminen sekä uusien työkalujen rakentaminen kuuluvat myös tehtäviisi.

Toimit seurojen pienten lasten, perheiden ja huippu-urheilijoiden kanssa. Olet valmis joustamaan työaikojen suhteen. Olet valmis matkustamaan sinne missä tapahtuu. Osaat esiintyä sujuvasti eikä sinulla mene sormi suuhun vaikeassakaan paikassa.

Tarjoamme näköalapaikan harraste- ja huippu-urheilun parissa, kokoaikaisen työsuhteen, hyvät työvälineet ja hyvin toimivan yhteisön kehitettäväksi seuraavalle tasolle. Emme edellytä aikaisempaa sulkapallo-osaamista. Tehtävässäsi raportoit sulkapalloliiton toiminnanjohtajalle.

Haluatko liittyä menestyvään joukkoomme?

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sekä linkki max 3 minuutin videoon ”Miksi olen oikea henkilö tehtävään” tulee lähettää sähköpostilla mika.heinonen(at)sulkapallo.fi 8.6. mennessä. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Mika Heinonen p. 040 526 9949.

Suomen Sulkapalloliitto ry on vuonna 1954 perustettu 117 sulkapalloseuran valtakunnallinen palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Toimistomme on Länsi-Pasilassa Helsingissä sijaitsevassa Olympiakomitean ja lajiliittojen talossa. Tammikuussa 2018 muutamme koko porukalla Pitäjänmäelle.

Yhteistyössä