Seuraedustuksen muutokset 1.7.2017

Edustussäännön mukainen julkaisu muutoshakemuksista tässä uutisessa.SSuL:n Edustussäännön mukaan haetut seuraedustuksen muutokset tulee julkaista kahden arkipäivän kuluessa toukokuun lopusta.

Haetut edustuksen muutokset: Seuraedustuksen muutoshakemukset 20170701

3.4 Edustusoikeuksien siirtoilmoitukset ja -hakemukset sekä rekisteröintihakemukset julkaistaan liiton kotisivulla kohdassa ”Viimeisimmät uutiset” viimeistään kahden arkipäivän kuluessa touko- ja marraskuun lopusta. Liiton toimisto lähettää tiedon edustusoikeuden siirtohakemuksesta myös vanhan seuran sähköpostiosoitteeseen, mikäli sellainen on käytettävissä.
3.5 Vanhalla seuralla on oikeus kommentoida pelaajan edustusoikeuden siirtohakemusta 10 arkipäivän aikana edellisessä pykälässä mainitusta liiton nettijulkaisusta lähettämällä sähköpostia kilpailutoiminnasta vastaavan ryhmän sihteerille, jonka sähköpostiosoite julkaistaan siirtoilmoituksia ja -hakemuksia käsittelevien uutisten yhteydessä.
3.6 Edustusoikeuden siirtymiseen eivät vaikuta vanhan seuran ja pelaajan väliset mahdolliset erimielisyydet.”

Jos asia on osaltanne kunnossa, sitä ei tarvitse kommentoida millään lailla. Jos on tarvetta kommentoida, säännön kohdassa 3.5. mainittu sähköpostiosoite on ilkka.hellgren@sulkapallo.fi

Muutokset toteutetaan SSuL:n tietojärjestelmiin myöhemmin. Muutosten toteutumisesta ilmoitetaan erikseen SSuL:n uutisissa.

SSuL ottaa kaudelle 2017-2018 käyttöön uuden lisenssimyyntijärjestelmän, Suomisport.fi, johon muutokset toteutetaan ennen lisenssimyynnin aloittamista. Tavoite myynnin aloittamiselle on 1.7.2017 ja siitä uuutisoidaan erikseen.

Yhteistyössä