Eliittikisat alkavat Paraisilta!

Tulevana viikonloppuna kokoontuu suuri joukko Suomen sulkapallon kärkeä mittauttamaan alkavan syksyn kuntoaan Paraisille. Pelaajia kaikkiaan on ParBan isännöimässä kisassa yli 170, joten PUNT:issa riittää vilskettä. Naisten puolella valion kaksinpelissä sijoitusten mukaan finaali pelataan Getter Saarin ja Hanna Karkauksen kesken, miesten puolella taas vastakkain olisivat Eetu Heino ja Joonas Korhonen. Tule itse paikalle katsomaan pitävätkö suosikit pintansa vai pysäyttävätkö haastajat heidän tiensä ennen finaalia! Jännittämistä riittää myös nelinpelien puolella, siellä yleensä kaksinpelissä nähty Kalle Koljonen pelaa sekä nelinpelissä (parina Eetu Heino) että sekanelinpelissä (parina Linnea Vainula). Jännittävien pelien välissä tankkausta on saatavissa jo maineikkaasta kahviostamme.

 

 

Yhteistyössä