Getter ja Jenny vakuuttavia viikonloppuna Paraisilla

Syksyn ensimmäisessä elittiisarjan kisassa saatiin kaksi tuplavoittajaa. Getter Saar (ESB) voitti kaksinpelissä haastajaksi nousseen seuratoverin Inalotta Suutarisen kolmen erän jälkeen 21-14, 19-21, 21-10. Toisen voittonsa Getter saavutti nelinpelissä parinaan Jenny Nyström (HBC) ilman ainuttakaan erätappiota. Finaalissa vastaan asettuivat Henna-Leena Lindberg (TS)/Pihla Lindberg (ParBa), jotka joutuivat tyytymään hopeaan numeroin 21-11, 21-13. Jennyn vahvat otteet jatkuivat myös sekanelinpelissä yhdessä Anton Kaistin (HBC) kanssa. TS:n finaalivastustajat Tuuli Härkönen/Julius von Pfaler taipuivat 21-17, 21-9. Miesten nelinpelissä saatiin voittajaksi sijoittamaton pari Eetu Heino/Kalle Koljonen (ESB) vaikkakin  saman seuran kaksikko Juha Honkanen/Miika Lahtinen antoi tiukan vastuksen 21-23, 21-9, 21-12. Miesten kaksinpelissä voittoa juhli ÖIF:n Joonas Korhonen, joka sai tehdä kovan työn ennen kuin ESB:n Mika Köngäs päätyi hopealle ( 18-21, 21-12, 21-14).

ParBan tiimi kiittää kilpailijoita ja muita kisavieraita osallistumisesta, tapaamme varmasti taas sulkapallon merkeissä!

Kuva Karoliine Kaisti

 

Yhteistyössä