Alle 19-vuotiaiden sekajoukkueiden MM-kilpailut – Suomi otti voiton Latviasta!

Suomalaispelaajien joukkue aloitti urakkansa Indonesian Yogyakartassa maanantaina. Alle 19-vuotiaiden sekajoukkueiden MM-kilpailujen avauspäivä sujui loistavasti, kun vastassa oli El Salvadorin joukkue. Toisena ja kolmantena kisapäivänä vastaan marssineet Espanja, Brasilia ja Hong Kong osoittautuivat liian koviksi vastustajiksi. Tänään, joukkueen neljäntenä kisapäivänä Suomen joukkue oli huippuvireessä ja voitti Latvian joukkueen lukemin 3-0. Suomen joukkueessa pelaavat: Henna-Leena Lindberg (TS), Anton Monnberg (ÖIF), Jesper Paul (ESB), Pihla Lindberg (ParBa), Juha Honkanen (ESB) ja Miika Lahtinen(ESB).

 ’

-Tänään saatiin odotettu voitto tutuista vastustajista. Naisten kaksinpeli oli tiukka vääntö, mutta onneksi kääntyi viimeisen erän lopussa kotiin päin. Kahden 3-0 tappion jälkeen tiimimme otti tämän päivän voiton ilolla vastaan, vaikka osa ei päässytkään pelaamaan, Miika Lahtinen kommentoi.

Suomalaisten pelit tänään

Arturs Kelpe & Liana Lencevica – Miika Lahtinen & Henna-Leena Lindberg 12-21 19-21

Mairis Loiko – Anton Monnberg 4-21 9-21

Una Berga – Pihla Lindberg 14-2121-10 17-21

Latvia – Suomi 0-3

Suomalaisten kisat jatkuvat huomenna otteluilla Norjan joukkuetta vastaan klo 11.30 Suomen aikaa.

Suomalaisten pelit & tulokset: http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=34514964-624B-4613-88EF-3D719A10EDC4&c=FIN

Kuvat Esa Lahtinen

Yhteistyössä