Suomalaisten mitalisadetta Finnish Youth Internationalissa!

Espoon Sulkapallo-Badminton järjesti viime viikonloppuna Otahallissa huikean kansainvälisen junnuturnauksen Finnish Youth Internationalin, jossa sulkapallon tulevat supertähdet ottivat mittaa toisistaan U17-15-13 ja 11-ikäluokissa kolme päivää kestäneen kamppailun aikana. Sunnuntaina voittajat olivat selvillä. Tässä vähän mitalisadetta viikonlopulta!

U11-ikäluokassa suomalaispelaajista parhaiten sijoittuivat Aino Ahokas (TU), joka voitti pronssia tyttöjen kaksinpelistä sekä pronssia sekanelinpelistä parinsa Jiro Immosen (JySS) kanssa. Saman luokan hopeamitalisteiksi selviytyivät Jussi Soraluoma (Clear) ja Jasmin Silvola (ParBa).

U13-ikäluokassa kirkkaimmin loistivat kolme pelaajaa Nella Nyqvist (HBC), Atte Juuri-Oja (SC Kokkola) ja Elias Vuollet (SC Kokkola). Nellalle kultaa kahteen kertaan eli tyttöjen kaksinpelistä ja vielä sekanelinpelistä parinaan Atte Juuri-Oja. Atelle kultaa lisäksi poikien nelinpelistä Elias Vuolletin kanssa ja vielä pronssia poikien kaksinpelistä. Elias Vuollet pelasi parinsa Aino Övermarkin (ESB) kanssa hopealle sekanelinpelissä. Heidän lisäkseen Jiri Kinnunen (JySS) ja Nikoelmeri Sukari (MaSu) saivat poikien nelinpelissä pronssia.

U15-ikäluokan poikien kaksinpelin voitti Erik Li (TS). Tyttöjen kaksinpelissä hopeaa Lilli Laurille (PuiU). U17-luokassa poikien kaksinpelissä hopeaa otti Safin Emran (Jeba) ja poikien kaksinpelissä hopealle yhdessä skotlantilaisen Josh McKayn kanssa Tommi Ruoho (PoPy).

Linkit kaikkiin otteluihin ja voittajiin tässä:

Katso kaikki voittajat: http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=66BDB791-4122-4F85-97F9-6EE4B9CBE654

Kaikki ottelut näet täältä: http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=66BDB791-4122-4F85-97F9-6EE4B9CBE654

Fiilis hallilla oli koko viikonlopun innostunut ja yhteisöllinen, vaikka moni junnupelaajakin on kentällä tosipaikan tullen yksin. Tauot käytettiin kavereiden kanssa hengailemiseen ja isompien pelaajien pelien seuraamiseen. Erityisen jännältä tuntui pelata ulkomailta saapuneita pelaajia vastaan. Suomalaisjunnujen keskuudessa ottelun aloittaminen tuntui erilaiselta, kun vieraan pelaajan pelitasosta ei ollut itsellä välttämättä pelin alkaessa ennakkokäsitystä. Yllätyksiä koettiin moneen suuntaan.

Kuvat Esa Lahtinen

 

Yhteistyössä