Minisulkistapahtumat – koko perheen juttu

Sulkapalloseurat, joissa on Minisulkista, järjestävät innostavia tapahtumia, joilla tavoitellaan lisää lapsia seuratoimintaan. Minisulkistapahtuma koostuu hauskoista leikeistä, vanhemman ja lapsen yhdessä tekemisestä ja jostakin lyönnistä kuten verkkotappo.

Minisulkistapahtumaan voi osallistua perheen pienimmät lähtien kolmesta vuodesta eteenpäin. Vanhemmat halutaan aktiivisesti mukaan leikkimään lapsen kanssa. Minisulkiksen kohderyhmä on 4-6-vuotiaat, mutta vanhemmatkin ovat tervetulleita.

Sulkapalloliitto tarjoaa seuroille tarpeen mukaan välineet, markkinointiapua sekä henkilöresurssin. Tapahtuma on kestoltaan noin kaksi tuntia ja huipentuu siihen, että osallistujat saavat hienon diplomin.

Lisäksi liitto järjestää erikseen sovitusti seuran/alueen kanssa Minisulkiskoulutuksia, jolla koulutetaan ohjaajia Minisulkiksen ammattilaisiksi. Koulutus räätälöidään aina seuran tarpeen mukaan. Koulutus on pääosin käytännönläheinen sisältäen oivallisia vinkkejä lasten ohjaamisen erityispiirteisiin.

Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää Minisulkistapahtumista ja koulutuksista, ota yhteyttä tommi.saksa(at)sulkapallo.fi
040 9401252.

Minisulkista järjestävät seurat löydät täältä:

https://www.sulkapallo.fi/harrastaja/lapset-ja-nuoret/minisulkis/

  

Kuvat ESB:n minisulkis-treeneistä Matinkylästä. Kuvaaja Jenni Kaasinen.

Yhteistyössä