Osuko järjestää joukkuekisan 16.12. Espoon Matikylässä

Tervetuloa mukaan Osukon järjestämiin Sulkapalloliiton toisiin joukkuekisoihin Espoon Matinkylään! Kisapäivänä kokeillaan kaikille uutta pelaamismuotoa, jossa päätavoitteena on pelata paljon ja pitää hauskaa muiden sulkapalloilijoiden kanssa.

Joukkueet jaotellaan tason ja kokoonpanon mukaan ryhmiin, joissa joukkueet pelaavat vastakkain. Joukkueet pelaavat viisi peliä 1,5 tunnin aikana, pelaten paras viidestä erästä 11 pisteen erin (jatkopallot korkeintaan 15 pisteeseen). Jokaiselle joukkueelle luvataan vähintään kolme ottelua jotain toista joukkuetta vastaan, enintään otteluita voi tulla viisi.

Yksi pelaaja saa pelata korkeintaan kaksi peliä yhtä joukkuetta vastaan, joten minimijoukkuekoko on neljä pelaajaa. Noille kahdelle pelille on lisärajoituksena korkeintaan yksi kaksinpeli ja nelinpeleissä ei saa pelata kahta peliä samalla kokoonpanolla. Suosittelemme kuitenkin ilmoittamaan joukkueeseen vähintään viisi pelaajaa esimerkiksi loukkaantumisen tai sairastumisien varalta. Hieman ennen ottelukierroksen alkua joukkueenjohtaja käy ilmoittamassa pelaajat eri peleihin, erillisiä lepotaukoja ei ole. Pelit pelataan kahdella kentällä samaan aikaan niin, että ensin pelataan kaksinpelit, sitten nelinpelit ja viimeisenä sekanelinpeli tai kolmas nelinpeli riippuen joukkueesta.

Joukkuekisaan voi ottaa osaa myös harrastepelaajat, eli pelaajanumero tai luokitus ei ole pakollinen. Tällöin pääsee pelaamaan C-luokan ryhmiin. Nyt siis kaveriporukka kasaan ja mukaan kisaamaan!

Sen lisäksi, että päivän aikana saa pelata paljon, pelaamisesta myös palkitaan rankingpisteillä, kunhan tekniikka saadaan kuntoon. Yksittäisen pelin voittaja saa 20% pelin heikomman pelaajan/parin tason tähtiturnauksen voitosta, häviäjäkin saa 4% pelin heikomman pelaajan/parin tason tähtiturnauksen voitosta. Eli mikäli pelaat päivän aikana esimerkiksi viisi kaksinpeliä ne voittaen, olet parhaimmillasi voittanut kaksinpelin tähtitason turnauksen!

Ottelut pelataan yhden päivän aikana, ensimmäinen kierros alkaa klo 9. Ottelut ja muun aikataulun näet osoitteesta http://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/spo….

Ilmoittautumisen takaraja on ti 5.12. ja ilmoittautuminen tapahtuu Osukon lomakkeella <- tuosta! Joukkueita mahtuu mukaan korkeintaan 24, kilpailunjärjestäjä on yhteydessä, mikäli joukkue joutuu varapaikalle. Kilpailunjärjestäjä pidättää oikeuden yhdistää eri tasoisia ryhmiä tarvittaessa.

Joukkueen kisamaksu on 100 euroa, joka laskutetaan. Neljän pelaajan joukkueessa siis saa pelata 25 eurolla vähintään kuusi peliä! Ryhmien voittajille emme jaa palkintoja erikseen, näin pystymme myös pitämään kisamaksun alhaisena. Mainetta ja kunniaa tulee sitäkin enemmän!

Viralliset joukkuekilpailemisen säännöt ja muuta tietoa löytyy Sulkapalloliiton sivuilta osoitteesta http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/sarjakilpailut.

Lisätiedot ja kyselyt osoitteeseen jani.kemppainen@iki.fi

PS. Muutosta edelliseen on seuraavasti:

– Joukkueet pelaavat vastakkain kahdella vierekkäisellä kentällä 1,5 tunnin ajan, ensin kaksarit, sitten nelurit ja viimeisenä mixti tai kolmas neluri jommallakummalla kentällä. Tästä johtuen kenttätarve kisoihin nousee 50%, ilmoittautumishinta nousee 80 eurosta 100 euroon.

– rankingpisteet jaetaan aina ottelun heikomman tasoituksen mukaan, jolla pyritään motivoimaan tekemään joukkueista tasaisia, jotta ottelut pelattaisiin suurinpiirtein oman tasoisia pelaajia vastaan

– kisapaikka on näillä näkymin Forever Matinkylä, varmistuu toivon mukaan ensi viikolla

Yhteistyössä