Puhtaasti paras Savon Sulka!

Suomen Sulkapalloliitossa käynnistyi lokakuussa Puhtaasti paras –kampanja. Kahden viikon ajan käsittelimme omissa kanavissamme antidoping-aiheita. Kampanjan ajatuksena oli lisätä tietoutta antidopingista sulkapalloperheeseen ja saada mahdollisimmat monet nuoret ja aikuiset suorittamaan verkossa Puhtaasti paras –koulutus. Lisäksi toivoimme osallistujien postaavan siitä saadun diplomin sosiaaliseen mediaan. Loimme diplomien suorittamisesta myös seurahaasteen. Eniten diplomeja suorittanut seura voitti Suekin Antidoping-luennon ja Tokyo Team –pelaajan vetämät treenit.

Seurahaasteen voitti lopulta Savon Sulka, joka toteutti nerokkaan koulutuspisteen juuri sopivaan aikaan osuneiden kisojen yhteyteen. Matsien välillä oli siis kisapaikalla mahdollista käydä suorittamassa koulutus ja saada diplomi heti käteen. Samuli Rasila Suekista ja Eetu Heino Tokyo Teamista suuntasivatkin marraskuun lopulla lumiseen Kuopioon, jossa ilta alkoi luennolla ja päättyi treeneihin.

-Luennosta ja oikeastaan koko kampanjasta jäi sellainen fiilis, että todellä tärkeää tietoa etenkin kaikille valioluokkaan pyrkiville pelaajille ja junnuille. Muille oli kiinnostavana tärppinä se, että jotkin markettilisäravinteet voivat sisältää kiellettyjä aineita. Tiivis ja kattava infopaketti! Treenit oli oli tosi huiput ja toivat lisää motivaatiota harjoittelemiseen koko porukalle. Ryhmässä oli kattavasti harrastepelaajia, junnuja ja valion porukkaa ja silti treeni toimi kaikille. Kaikki tykkäsivät, Savon Sulan varapuheenjohtaja Ulla Santti kertoi.

Tässä tunnelmia SaSun voittopäivästä.

Yhteistyössä