Minisulkis Tutorointi- haku

Minisulkis on alle 10-vuotiaiden sulkapalloa, joka kohdentuu 4-6-vuotiaiden pelaamisen aloittamiseen. Vanhempien aktiivinen osallistuminen harjoituksiin on olennainen osa toimintaa. Minisulkikselle ominaista ovat lyhyemmät mailat, ilmapallot, matalampi verkon korkeus/miniverkot, monipuolisten motoristen taitojen harjoittaminen sekä hauskanpito.

Tutoroinnissa ensisijainen tavoite on kehittää Minisulkisvalmentajien osaamista. Prosessin toimenpiteiden avulla pyritään kasvattamaan seuran Minisulkistoiminnan volyymia ja vanhempien aktiivista osallistumista harjoituksiin. Tutorointipilotti kestää noin 6 kuukautta.

Hae nyt mukaan projektiin ja kehitä seurasi Minisulkistoimintaa. Haemme mukaan neljää seuraa. Valittujen seurojen valmennuspäällikölle/vastuuvalmentajalle soitetaan, kun valinnat ovat tehty.

Laadi vapaamuotoinen hakemus ja kerro millaista seurasi Minisulkistoiminta on tällä hetkellä ja miten haluaisit kehittää toimintaa. Lähetä hakemus viimeistään 19.1.2018 mennessä sähköpostilla tommi.saksa(at)sulkapallo.fi

Täältä tarkempaa tietoa:
Minisulkis – tutorointikriteerit

Lisätietoa:
tommi.saksa(at)sulkapallo.fi
040 9401252

vellu.melleri(at)sulkapallo.fi
040 0575773

Yhteistyössä