Suomalaisilta vahva avaus Estonian Internationalissa

Yonex Estonian International 2018
11.-14.1.2018, Tallinna
Palkintosumma 10 00 USD
International series

Estonian Internationalin avauspäivänä nähtiin huikeat 42 suomalaisottelua. Jatkoon pääsivät mm. Joonas Korhonen (ÖIF), joka kukisti unkarilaisen Szereczin sekä intialaisen Walterin. Nelinpelipari Oskari Larkimo (HBC) & Tuomas Nuorteva (HBC) pelasivat kaksi ottelua isäntämaa Viroa vastaan ja molemmista otteluista voitot kotiin. Sekanelinpelipari Jere Övermark (ESB) ja Inalotta Suutarinen (ESB) pelasivat myös molemmat ottelunsa Viroa vastaan ja voittivat. Anton Monnberg (ÖIF) pelasi eilen kaikenkaikkiaan viisi ottelua ja kukisti vastustajansa sekä kaksinpelissä että nelinpelissä parinaan Jesper Paul (ESB). Nelinpelipari Inalotta Suutarinen (ESB) ja Maija Krzywacki (ÖIF) myös jatkoon suvereenin Viro-ottelun jälkeen.

Suomalaisten kaikki ottelut ja tuloset löytdät täältä:
http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=D9CEE27F-6AFC-470D-A57C-945560DCC746&c=FIN

Tänään perjantaina kentälle saadaan myös Tokyo Teamin pelaajat Eetu Heino, Kalle Koljonen ja sekanelipelipari Anton Kaisti ja Jenny Nyström. Kisaurakkansa aloittavat myös maajoukkuepelaajat Iikka Heino, Henri Aarnio ja Sonja Pekkola.

Voit seurata otteluita livenä täältä:

http://new.badminton.ee/yei/en/#live-stream

Yhteistyössä