Kansalliset Helmi-kisat Kouvolassa 24.-25.2.

Kouvolan sulkapalloseura KouSS järjestää helmikuun viimeisenä viikonloppuna 24.-25.2. kansalliset Helmi-kisat.

 

Junioriluokat (PK-TK-17-15-13-11, PN-TN-15-13) pelataan kokonaan Lyseon liikuntahallilla (Palomäenkatu 31, 45100 Kouvola) lauantaipäivän aikana ja yleiset luokat (A,B,C,MK-MN-35-45-55) Haanojan Haalilla (Myllypuronkatu 3, 45150 Kouvola) lauantain ja sunnuntain aikana. Luokkia pyritään pelaamaan pooleissa, jos aikataulut vaan sallivat. Huomaa, että kisoissa ei ole rajoitusta eri luokkiin ilmoittautumismäärälle.

 

Kisojen aikana kummallakin hallilla palvelee kisakahvio ja Haanojan Haalilla on Forzan myyntipiste ja jännityspalvelu koko viikonlopun ajan. Edellisiltä vuosilta tutut lakupalkinnot odottavat myös jälleen ottajaansa!

 

Kisojen viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 9.2. Ilmoittautumaan pääset täältä. Tervetuloa Kouvolaan!

Yhteistyössä