Taloudellista tukea aikuisten terveysliikuntaan

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma jakaa taloudellista tukea paikallisille toimijoille, jotka järjestävät terveytensä kannalta liian vähän liikkuville työikäisille säännöllistä liikuntatoimintaa.

KKI-hanketuessa on kaksi hakukierrosta vuosittain, joista seuraava on 1.-31.3.2018. Lisätietoja ja hakuohjeet löytyvät verkkosivuiltamme.

Kunnossa kaiken ikää (KKI) -ohjelma myöntää taloudellista tukea terveysliikunnan järjestämiseen hanketukihaun kautta. Hanketukea jaetaan paikallisille toimijoille, jotka järjestävät aloittelijoille sopivaa liikuntatoimintaa sekä kehittävät keinoja kannustaa terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia työikäisiä säännöllisen liikuntaharrastuksen pariin. Hanketuella voi esimerkiksi kouluttaa ohjaajia tai perustaa uusia liikuntaryhmiä, joissa järjestetään matalan kynnyksen liikuntatoimintaa aikaisemmin vain vähän tai ei lainkaan liikkuneille henkilöille.

Hanketuen hakuajat ovat 1.–31.3. sekä 1.–30.9.

Tiedustelut:

Hankevalmistelija puh. 050 441 4025

www.kkiohjelma.fi

Yhteistyössä