Suomalaisten pelit Portugalissa päättyivät tänään

Toykyo Team -pelaaja Eetu Heino (ESB) ja maajoukkuepelaaja Iikka Heino (ESB) voittivat avausottelunsa Portugalissa, mutta päivän toiset vastukset olivat liikaa.

Heinon veljekset aloittivat kisaurakkansa Portugese International Championshipsissä tänään perjantaina. Ikka Heino sai avausvastustajakseen saksalaisen Lars Schaenzlerin, joka keikkuu maailman ranginssä sijalla 120.  Tanskassa asuva ja harjoitteleva Iikka Heino löytyy sijalta 121. Heino dominoi ottelua alusta saakka vahvasti ja peli päättyi kahden erän jälkeen lukemiin 21-15 21-15. Seuraavaksi Iikka Heino kohtasi puolalaisen Adrian Dziolkon, jonka tämän hetkinen maailman ranking on 168. Dziolko osoittautui tänään liian kovaksi vastukseksi ja Iikka Heino taipui lukemin 21-13 21-16.

-Ensimmäinen peli meni hyvin. Tuttu vastustaja ja hänen pelityylinsä sopivat hyvin minulle. Toisessa pelissä ensimmäinen erä oli aika kuraa. Olin ihan liian passiivinen. Toinen erä oli ihan hyvää peliä. Olin rohkea ja yritin tehdä vastustajan pelin hankalaksi, Iikka Heino kommentoi.

Eetu Heino pelasi avausottelunsa bulgarialaista Ivan Rusevia vastaan. Rusev on maailman rankigissä sijalla 119. Turnauksen kolmanneksi sijoitettu Eetu Heino puolestaan sijalla 82. Eetu Heino voitti ottelun suoraan kahdessa erässä lukemin 21-19 21-15.

-Ihan ok ensimmäinen peli. Alku oli vaikea, mutta parani koko ajan. Myös toisen erän lopussa vähän keskittyminen katosi, Eetu Heino kertoi.

Seuraavaksi vastaan asteli tanskalainen Rasmus Messerschmidt, joka löytyy maailman rankingistä sijalta 193. Tanskalainen onnistui paremmin ja voitti ottelun 21-16 21-18.

-Harmittava tappio, koska tuntui olevan peli koko ajan hallussa. Lopuissa liian passiivista, josta johtui vastustajalle lahjoitetut pisteet, pettynyt Eetu Heino kommentoi ottelun jälkeen.

Suomalaisten ottelut tänään

Eetu Heino – Ivan Rusev,, Bulgaria 21-19 21-15

Iikka Heino – Lars Schaenzler, Saksa 21-15 21-15

Rasmus Messerschmidt, Tanska – Eetu Heino 21-16 21-18

Adrian Dziolko, Puola – Iikka Heino 21-13 21-16

Kaikki ottelut ja tulokset

http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=A9402552-E37E-428A-90FB-4733CFCE29DD&c=FIN

Yhteistyössä