Ikäluokkamestaruudet saatiin viikonloppuna ratkottua ja uudet alle 15- ja 17-vuotiaiden Suomen mestarit kruunattua

15-luokan pojissa kovimmaksi nimeksi paljastui lopulta HBC:n Niilo Nyqvist, joka uhmasi sijoituksia ja vei lopulta sekä kaksinpelin että nelinpelin mestaruuden seuratoverinsa Robin Jäntti kanssa, ja lisäksi sijoittui hopealle sekanelinpelissä parinsa Lilli Lauri (PuiU) kanssa tiukan ottelun päätteeksi TS:n Erik Litä ja ESB:n Heidi Puroa vastaan. Heidi Puro olikin lopulta toinen tuplakultamitalisti 15-luokassa voittamalla sekä edellä mainitun sekanelinpelin että nelinpelin parinsa Lilli Lauri kanssa.

Tyttöjen kaksinpelissä kultamitalinsa lunasti Lilli Lauri, joka voitti vahvasti kaikki luokan ottelunsa suoraan kahdessa erässä.

Poikien 17-luokassa Joakim Oldorff (TS) oli odotetusti vahva ja otti omassa luokassan triplamestaruuden voittamalla kaikki kolme luokkaa: kaksinpelin, nelinpelin  parinsa Tony Lindelöf (TS) ja sekanelinpelin parinsa Jannica Monnberg (ÖIF) kanssa.

17-luokan tyttöjä taas ei paljon ennakkosijoitukset kiinnostaneet. Kaksinpelissä kovalla taistelulla mestariksi ylsi lopulta 5/8-sijoitettu Silja Soikkeli (WilSu). Finaaliottelu seuratoveri Paula Oksasta vastaan ratkesi vasta jatkopalloilla numeroilla 27-25 Soikkelin hyväksi. Nelinpelissä taas luokan voittivat toiseksi sijoitetut Noora Nokkala (KouSS) ja Paula Oksanen (WilSu), joista jälkimmäinen sai saaliikseen siis sekä kulta- että hopeamitalin.

Ikäluokkamestaruuksien puolelta löytyi sieltäkin moninkertaisia mestareita. HBC:n Nella Nyqvist voitti kaikki kolme pelimuotoa alle 13-luokassa ja hänestä tuli täten triplamestari. SC Kokkolan Atte Juuri-Oja voitti otti myös kultaa sekä kaksinpelistä että sekanelinpelistä ja hänestä tuli täten kaksinkertainen kultamitalisti.

Alle 11-vuotiaissa TS:n Nehasri Sagineedu voitti kaikki ottelunsa sekä kaksinpelissä että nelinpelissä parinaan Toholammin Urheilijoiden Aino Ahokas ja lunasti täten itselleen kaksi kultaa. Poikien kaksinpelin mestariksi selvisi Klaki Sulan Elmeri Lybeck. Edellä mainittu Ahokas oli lopulta kuitenkin ikäluokan suurin mitalihirmu kahdella hopeamitalillaan kaksinpelistä ja sekanelinpelistä sekä yhdellä kultamitalillaan nelinpelistä.

ÖIF onnittelee mestareita ja kiittää kaikkia pelaajia sekä pisteennäyttäjiä ja muitakin kisassa mukana olleita!

Tässä vielä kuvakavalgadi voitokkaista pelaajista.

Teksti Joonas Jämsä, kuvat Juha Sorvali

  

Yhteistyössä