Finnish Open 2018 – koko perheen tapahtuma

Finnish Open 2018 on ohi, mutta iso repullinen ihania hetkiä ja muistoja jäi kotiinviemisiksi. Tiukan kansainvälisen sulkapallon lisäksi tapahtuman aikana järjestettiin ilmainen Minisulkistapahtuma Vantaan Energia Areenalla alle 10-vuotiaille lapsille. Malin Mellerin johdolla pienet sulkistöntöt ja heidän vanhempansa liikkuivat iloisella mielellä ja saivat vähän tuntumaa siihen, mitä Minisulkis on. Tässä pieni kuvakavalgadi Joonas Puhakalta teille ihanat lapset ja mukana olleet aikuiset sekä apujunnut Eliel Melleri, Robin Jäntti ja Rasmus Andersson.

Haluaisitko järkätä avoimen Minisulkis-tapahtuman omassa seurassasi? Se on todella helppoa ja hauskaa. Pyydä Tommilta liitosta vetoapua ja välineitäkin saat lainaan. Opetetaan yhdessä mineille sulkista!

tommi.saksa@sulkapallo.fi – pienten tönttöjen asialla

Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka
Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka
Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka
Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka
Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka
Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka
Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka
Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka
Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka
Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka
Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka
Finnish Open 2018
©️NorthernActionImages, Joonas Puhakka

Aikuisten taistellessa paikoista jatkossa pääsivät alakoulujen lapset tutustumaan sulkapallon saloihin Sulkissäpinöissä. Iloinen meninki täytti Myyrmäki hallin koko päivän torstaina ja perjantaina. Säpisemässä kävi yhteensä 350 lasta. Tunnin mittaisen säpinän jälkeen lapsilla ja heidän opettajillaan oli mahdollisuus mennä katsomaan kansainvälisten huippujen ja suomalaisten otteluja viereiselle Energia Areenalle. Tunnit koostuivat kaikille yhteisestä perustekniikan ja pallonhallinnan osuudesta erilaisten mukavien ja vaihtelevien harjoitteiden kautta ja vapaasta peliosuudesta ohjaajien antaessa virikkeitä lapsille. Rastipisteet oli suunniteltu siten, että turha jonottaminen ja odottelu oli minimoitu. Sulkisliitto kiittää Säpinöiden vetäjiä; Lauri Nuorteva, Eerika Kuurne, Nella Siilasmaa, Henna-Leena Lindberg, Ida Anttila, Mira Lindroos, Eetu Li ja Aura Mäkinen.

Tässä Osiiris Kontion kuvia tapahtumasta.

Yhteistyössä