Kumpoo sulkapalloleiri kesäkuussa Lappeenrannassa

Nyt on avattu ilmoittautuminen Lappeenrannassa pidettävään sulkapalloleiriin. Leiri pidetään kesäkuun alussa Huhtiniemen Liikuntakeskuksessa vanhaan tapaan. Jokaisella leirillä on taustalla ollut mukana jokin teema. Tällä kertaa se on pelinopeuden nostaminen, mikä tarkoittaa liikkumisen rytmittämistä, sijoittumista kentällä ja jalkojen asennon opettelua. Tietysti pelaillaan paljon ja vietetään hauskaa aikaa kavereiden kanssa.

Ohessa on esite, josta löytyy tärkeimmät asiat ja allekirjoittaneelta voi tiedustella lisää. Lähempänä leiriä lähetämme osallistujille leirikirjeen, jossa on tarkemmat ohjeet leiristä.

Ilmoittautuminen käy www.wilsu.fi –sivujen kautta. Sivun ylälaidassa on leirin banneri, josta klikkaamalla pääsee ilmoittautumislomakkeeseen. Samasta linkistä löytyvät sitten myös leirille ilmoittautuneiden nimet.

Leirin järjestelyistä vastaavat Willimiehen Sulka ja KouSS sekä King-Sulan alue.

Timo
Leiripomo
Wilsu
040 5126324

Yhteistyössä