Sekanelinpelipari Anton Kaisti ja Jenny Nyström jättävät Tokyo Teamin

Suomen Sulkapalloliiton olympiavalmennusryhmä Tokyo Teamissa olympiaedustuspaikkaa vuoden 2020 kisoihin tavoitelleet Anton Kaisti ja Jenny Nyström ovat luopuneet olympiapaikan tavoittelusta. Päätös on Jenny Nyströmin.

– Päätin, että en enää jatka olympiapaikan tavoittelemista, koska se vaatii enemmän, kuin mihin itse pystyn. Päätin tämän omaa hyvinvointiani ajatellen. En kuitenkaan lopeta sulkapalloa, vaan jatkan maajoukkuepelaajana ja tavoittelen muita asioita. Emme jatka Antonin kanssa enää yhdessä pelaamista. Katsotaan missä ja kenen kanssa näette minut jatkossa, hän päättää.

– Jennyn päätös tuli vähän yllätyksenä ja vähän tyhjä fiilis tuli tiedosta viime viikolla. Tässä on pohdittu vaihtoehtoja valmentaja Anu Niemisen kanssa siitä, mitä jatkossa pelaan ja kenen kanssa. Kyllä tästä vielä noustaan uusilla pareilla, Anton Kaisti kertoi.

Helsingfors Badminton Clubia edustava sekanelinpelipari Jenny Nyström ja Anton Kaisti ovat voittaneet yhdessä kuusi kansainvälistä mestaruutta sekä seitsemän sekanelinpelin Suomen mestaruutta.

Yhteistyössä