Iikka Heino ylsi Slovenia Internationalin semifinaaliin

Maajoukkuepelaaja Iikka Heino pelasi viikonloppuna hienon turnauksen Sloveniassa.

FZ Forza Slovenia International
10.-13.5.2018, Medvode, Slovenia
International series, 10 000 USD

Iikka Heino voitti kolme ottelua suoraan kahdessa erässä. Tiukimman vastuksen antoi avausottelussa vastassa ollut intialainen Aditya Joshi. Peli päättyi lukemin 22-20 21-18. Seuraavana Heino kohtasi ukrainalaisen Kyrylo Leonovin ja kolmantena hän otti hienon voiton turnauksen kolmanneksi sijoitetusta englantilaisesta Sam Parsonsista. Semifinaali oli lopulta liikaa, kun vastaan asteli turnauksen ykkössijoitettu espanjalainen Pablo Abian. Semifinaali päättyi suomalaisen tappioon erin 21-13 21-7.

-Hyvä kisa kokonaisuudessaan. Pelasin yhden parhaista peleistäni kvartissa. Harmittavasti semi oli tosi heikko peli. Siitä jäi vähän huono maku, mutta muuten peli kulki tosi hyvin, Iikka Heino kertoi.

Suomalaisten ottelut 

Iikka Heino – Aditya Joshi, Intia 22-20 21-18

Iikka Heino – Kyrylo Leonov, Ukraina 21-12 21-16

Iikka Heino – Sam Parsons, Englanti 21-16 21-17

Pablo Abian, Espanja – Iikka Heino 21-13 21-7

Kaikki ottelut ja tulokset

 

 

 

Yhteistyössä