Lasten joukkuekisa pelattiin iloisella mielellä

Viime viikonloppuna Rajakylän tenniskeskuksessa järjestettiin iloinen lasten joukkuekisa. Tapahtuma alkoi Vellu Mellerin jo kultiksi muodostuneella alkuverkalla Tsunami- biisin tahtiin. Tästä syttyivät sekä pelaajat, jojot ja vanhemmat, kenties myös kisaorganisaatio. U9- luokassa pelattiin 21 pisteeseen paras kolmesta erästä. Muissa luokissa 15 pisteeseen, paras kolmesta systeemillä. UX- luokan pelaajille Vellu järjesti hauskaa sulkapallo tekemistä yhteensä tunnin ajan. Kisan tavoitteena oli saada junioreita pelaamaan joukkueena yksilökisan sijaan. Luoda kulttuuria tiimipelaamisesta ja tiiminä toimimisesta vaikka kyseessä onkin yksilölaji. Lasten innostusta ja yhteen hiileen puhaltamista seuratessa voi huomata, ettei ole  mitään estettä sille, että sulkapallo voisi myös Suomessa olla jonain päivänä ”joukkuelaji”. Toinen tapahtuman järjestämisen tavoitteista oli näyttää seurojen aktiiveille, että tällainen lasten kisa on helppo järjestää ja pyörittää läpi.

Jokainen kisaan osallistunut sai palkinnoksi diplomin ja Fazerin suklaalevyn. Pelaajia oli kaikkiaan 47, kolmessa eri luokassa ja yhteensä 13 joukkuetta. Kisa pelattiin hyvässä hengessä ja kaikilla näytti olevan mukavaa. Team Spiritin luominen on vähän vielä vaiheessa, koska varsinaista karnevaalimeininkiä ei hallissa kuulunut vasta kuin ratkaisukierroksilla. Kisasta tuli paljon positiivista pöhinää ja monet vanhemmat tulivat kiittelemään kisan jälkeen. Hienoa, että Louna-Sulan alue toi kisaan yhden joukkueen myös!

Ajatuksena on järjestää jatkossa tällaisia tapahtumia lisää. Seuraavassa tapahtumassa järjestetään harraste- ja kilpasarjat erikseen.

Seurat! Kiinnostaisiko teitä järjestää vastaava tapahtuma omassa seurassanne? Ota yhteyttä: tommi.saksa@sulkapallo.fi ja pistetään tapahtumaan!

Tässä vielä joukkuekisan tulokset

U9

1.ÖIF

2.Vipsu U9

3.Mini Klaki

4.SSB Midi

U11

1.ÖIF 2

2.Vipsu U11 1

3.PuiU U11

4.Vipsu U11 2

U13

1.Team Lounasulka

2.Drive

3.ÖIF 3

4.PuiU U13

5.SSB Maxi

Onnea voittajille!

 

Yhteistyössä