PuiU divarivoittoon!

Lauantaina 26.5.2018 pelattiin kauden viimeinen kilpailukalenterin kilpailu, vieläpä joukkuekilpailu, jossa viisi seurajoukkuetta karsi pääsystä joukkueiden SM-sarjaan 16.12.2018. Joku jo saattaa arvatakin, että kyseessä oli I-Divisioona 2018! Ja mikä meno siellä olikaan! Erityisiesti kotijoukkue Puistolan Urheilijat oli oivaltanut hyvä-äänisen kannustuksen merkityksen. Se osaltaan siivitti PuiUn joukkueen divarivoittoon tiukoissa peleissä vaikka otteluiden isot numerot eivät sitä suoraan kerrokaan. Joukkuepelaaminen on upea tapa tehdä yksilöurheilussakin mahtava joukkueen TAPAHTUMA toinen toistaan kannustaen. Sen voi tehdä yhtään ujostelematta, kun kannustetaan hyviin suorituksiin ja riemuitaan hyvistä suorituksista koko tiimin puolesta, kuin muskettisoturit konsanaan – yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta!

Savon Sulan Facebook-sivulla on Antti Rajasärkän tutun viileä analyysi kisasta SaSun pelien kautta (toivottavasti Antti raskii laittaa _sen_ kannustusvideon julki jossain vaiheessa), kannattaa tutustua ja oivaltaa mitä joukkuepelaamien pitää sisällään – niiden isojen numeroiden takana on paljon pieniä numeroita ja jännittäviä vaiheita.

Sijoitukset: 1. Puistolan Urheilijat 2. Savon Sulka 3. Sulkapalloseura Clear 4. Nastola Minton (ensi kertaa mukana, ainakin pitkään aikaan) 5. Turun Sulka

Puistolan Urheiijat ry:n Sulkapallojaosto (Tähtiseura 2018) on harjoitellut kevään 2018 uusitussa ja viihtyisässä Helsingin Mailapelikeskuksessa (entinen Puistolan Palloiluhalli, Tapulikaupungintie 4 00750 Helsinki) Mailapelikeskus on helposti tavoitettavissa hyvien julkisten liikenneyhteyksien ansiosta, onpa siellä järjestetty jo kahdet kilpaillutkin,  johon pelipaikka on soveltunut erinomaisesti!

Kisan kaikki tulokset

 

Yhteistyössä