Buustaa Airi Mikkelän matkaa kohti Tokion olympialaisia

25-vuotiaan Airi Mikkelän (ÖIF) tavoitteena on nousta seuraavan kahden vuoden aikana maailman rankingissa 30 parhaan joukkoon, voittaa EM-mitali ja päästä edustamaan Suomea Tokion olympialaisiin.-Asuin 2013-2018 Tanskan Odensessa, jossa harjoittelin kansainvälisessä sulkapalloakatemiassa. Nyt olen muuttanut takaisin Suomeen, jossa rakennan itselleni parhaita mahdollisia harjoitusolosuhteita kohti Tokion Olympialaisia. Etsin tukijoita ja yhteistyökumppaneita jotka mahdollistaisivat täysipainoisen valmistautumiseni ja unelman toteutumisen.

Airi aloitti sulkapallon pelaamisen 8-vuotiaana Vantaalla Östersund IF:n junioreissa.

-Ihastuin hyvin nopeasti pelin nopeuteen ja monipuolisuuteen, ja huomasin oman potentiaalini, jolloin myös haaveet huippusulkapalloilijan urasta syttyivät. Kiitos ahkeruuteni ja määrätietoisuuteni, nousin junioreissa Euroopan huipulle sekä edustin Suomea junioreiden olympialaisissa, EM- ja MM-kisoissa.

Nyt, viiden Tanskassa asutun vuoden aikana, Airi on  kehittynyt huimasti. Saavutukset, kuten kolme Suomen mestaruutta, usean kansainvälisen kisan voitot sekä maailman listan sija 49 on vaatinut häneltä paljon kovaa työtä, treenaamista 2-3 kertaa päivässä ja kurinalaista elämää. Korkeat tavoitteet ja suuri intohimo sulkapalloa kohtaan ovat auttaneet kuitenkin nauttimaan kaikesta sekä jatkamaan kohti suurempia unelmia.

Ostamalla Airin kannatustuotteita ja palveluita, olet mukana buustaamassa hänen matkaansa kohti Tokion Olympiakisoja 2020. Kaikki rahat menevät Airin ammattilaiskiertueen matkustus-, kilpailu- ja harjoittelukuluihin. Tutustu vaihtoehtoihin täällä.

Yhteistyössä