Heino ja Aarnio karsiutuivat Spanish Internationalista puolivälierissä

Lauantain puolivälierien vastustajat Corvee ja Christophersen pudottivat suomalaispelaajat kisasta.

IBERDROLA Spanish International Villa De Madrid 2018
14-17.6.2018, Madrid Spain
International Challenge
Palkintosumma 25 000 USD

Tokyo Team -pelaaja Eetu Heinolla ei ollut kummoinen arpaonni, kun puolivälierässä vastustajaksi valikoitui turnauksen ykkössijoitettu ranskalainen Lucas Corvee. Maailman listan sijalta 39 löytyvä Corvee oli Heinolle tuttu vastustaja, miehet ovat pelanneet vastakkain neljän kertaa viimeisen kuuden vuoden aikana. Näistä kohtaamisista kolme on päättynyt suomalaispelaajan hyväksi, viimeksi Italian internationalissa vuonna 2014. Lauantaina Madridissa Corvee voitti kuitenkin suoraan kahdessa erässä lukemin 21-7 21-17.

-Ensimmäinen erä meni huonosti. Pelasin liian hitaasti ja vastustaja vei täysin peliä. Toisessa oli tasaista ja hyvää peliä. Tein vaan valitettavasti just sen verran enemmän virheitä kuin vastustaja, ettei riittänyt, pettynyt Heino kommentoi ottelun jälkeen.

Maajoukkuepelaaja Henri Aarnio kohtasi lauantain puolivälierässä tanskalaisen Mads Christophersenin. Tanskalainen onnistui tällä kertaa paremmin vieden voiton kotiin kahdessa erässä. Varsinkin toinen  23-21 päättynyt erä oli trillerimäisen jännittävää seurattavaa.

Miesten kaksinpelin Spanish Internationalissa voitti ranskalainen Toma Junior Popov, hän selätti finaalissa Lucas Corveen 21-13 21-17.

Suomalaisten ottelut Spanish Internationalissa

Eetu Heino – Niluka Karunaratne, Sri Lanka 21-18 11-21 21-19
Henri Aarnio – Bernardo Atilano, Italia 21-17 21-16
Eetu Heino – Marc Cardona, Espanja 21-13 21-5
Henri Aarnio – Pablo Abian, Italia 21-15 21-18
Lucas Corvee, Ranska – Eetu Heino 21-7 21-17
Mads Christophersen, Tanska – Henri Aarnio 21-12 23-21

Kaikki ottelut ja tulokset täältä.

Kuvat Jere Kokko ja Marc Phelan for badminton Europe

Yhteistyössä