Sekanelinpelipari ja Eetu Heino etenevät White Nightsissa

Uudenkarhea sekanelinpelipari Iikka Heino ja Jenny Nyström ovat pelanneet vahvan kisan yhdessä.

White Nights 2018
4.-8.7.2018, Gatchina, Venäjä
International Challenge
Palkintosumma 25 000 USD

Perjantaipäivä Venäjällä sisälsi yllätyksiä ja huikeita onnistumisia.

Sekanelinpelipari Anton Kaisti ja Inalotta Suutarinen pelasivat perjantain ensimmäisessä suomalaisottelussa turnauksen ykkössijoitettua venäläisparia Rodion Alimovia ja Avina Davletovaa vastaan. Suomalaispari sai vietyä tiukan taistelun kolmanteen erään, joka kuitenkin päättyi venäläisten voittoon. Lopussa taululla näkyi lukemat 15-21 21-14 21-16.

-Olemme tyytyväisiä ensimmäiseen kisaan, vaikka tappio nyt tulkin. Kovat vastustajat ja mahdollisuus oli voittaa. Ei vaan ihan riittänyt tällä kertaa, Anton Kaisti kommentoi Venäjältä.

Seuraavaksi kentällä nähtiin toinen tiukkaakin tiukempi sekanelinpeliottelu, kun Iikka Heino ja Jenny Nyström kohtasivat saksalaiset Johannes Pistoriuksen ja Lara Kaeppleinin. Kolmieräinen trilleri päättyi suomalaisten voittoon erin 21-17 17-21 22-20.

-Pelattiin hyvä mixti. Peli oli tosi tiukka ja tasainen. Onneksi saatiin käännettyä meille, Iikka Heino kommentoi.

Iikka pelasi myös miesten kaksinpelissä toisen ottelunsa, jossa vastaan asettui perjantaina turnauksensa aloittanut turnauksen viidenneksi sijoitettu Kalle Koljonen. Peli päättyi Heinon voittoon 21-19 21-13.

-Pelasin hyvin kaksarissa. Me ollaan Kallen kanssa väännetty niin monta kertaa, joten pelit voi vähän mennä miten vaan. Harmi, että jouduttiin pelaamaan vastakkain jo näin aikaisessa vaiheessa, Heino kommentoi.

Iikka Heinolla oli illan päätteeksi vielä miesten kaksinpelissä ottelu intialaista Hemanth M Gowdaa vastaan. Sen voittaja selvisi vasta kolmannessa erässä, mutta intilainen veti tällä kertaa paremmin ja voitti lukemin 6-21 21-19 21-15.

-Toinen kaksari ei ollut lähelläkään samaa kuin Kallea vastaan. Sama tuntuma pelistä hävisi pois. Varsinkin kolmas erä oli heikko esitys multa, Iikka Heino kertoi.

Airi Mikkelä pelasi avausottelunsa venäläistä Anastasiia Semenovaa vastaan. Mikkelä vei peliä alusta saakka ja takoi taululle murskavoiton 21-7 21-13.

-Mulla oli yllättävän helppo matsi ja odotin pahempaa, kun vastustaja on kuitenkin ihan ok tyttö. Pelasin itse kyllä tosi hyvin! Vähän tosin täytyy skarpata hyökkäyslyöntejä seuraavaan matsiin, jos siinä haluaa pärjätä, Airi Mikkelä kommentoi.

Airin seuraava vastustaja oli turnauksen ykkössijoitettu turkkilainen Neslihan Yigit, joka voitti ottelun supertiukan kakkoserän jälkeen 21-16 23-21.

-Pelasin ihan ok, mutta vastus oli tosi vaikea. Olin ekassa erässä aika pihalla sen lyönneistä ja olin koko ajan joko pulassa tai sitten megapahasti pulassa. Toisessa erässä pääsin mukaan paremmin ja aloitin tosi hyvin, mutta erän puolivälissä pelasin tyhmästi ja nostelin liian matalia. Sitten hän pääsi niistä rankaisemaan ja sai mun johdon kiinni. Mutta all in all olen suht tyytyväinen kyllä peliin, Airi Mikkelä kertoi ottelun jälkeen.

Kisat alkoivat eilen myös turnauksen seitsemänneksi sijoitetun Eetu Heinon osalta. Hän pelasi avausottelussaan hollantilaista Joran Kweekeliä vastaan. Ottelu oli koko ajan suomalaisen hallussa ja lopussa seisoi lukemat 21-12 21-16.

-Ihan jees matsi. Toisen erän lopussa meinasin mokata 20-15 johdon, mutta onneksi sain väännettyä voiton, Eetu Heino kommentoi.

Suomalaisista lauantain otteluihin etenivät siis Iikka Heino ja Jenny Nyström, jotka kohtaavat seuraavaksi turnauksen kolmossijoitetut sveitsiläiset Oliver Schallerin ja Celine Burkartin ja Eetu Heino, jolla on edessään taistelu turnauksen ykkössijoitetttua espanjalaista Pablo Abiania vastaan.

Suomalaisten tulokset ja otteluohjelma – täällä 

Yhteistyössä