Nyström ja Heino semifinaaliin White Nightsissa

Eetu Heino putosi puolivälierässä turnauksen ykkössijoitettua Pablo Abiania vastaan. Uusi sekanelinpelipari Iikka Heino ja Jenny Nyström pelasivat itsensä semifinaaliin. 

White Nights 2018
4.-8.7.2018, Gatchina, Venäjä
International Challenge
Palkintosumma 25 000 USD

Lauantaipäivä White Nightsissa oli suomalaisittain erittäin jännittävä. Aamulla Iikka Heino ja Jenny Nyström, jotka pelasivat ensimmäistä kertaa parina kohtasivat turnauksen kolmossijoitetut sveitsiläiset Oliver Schallerin ja Celine Burkartin. Ottelu saatiin kotiin suoraan kahdessa erässä 21-17 21-18.

-Pelattiin tänään paremmin kuin eilen! Syötöt kulki meillä todella hyvin ja pari taktista juttua toimi juuri niin kuin haluttiin, Jenny Nyström kommentoi ottelun jälkeen.

-Eka mixti meni todella hyvin tänään. Ei ollut oikeastaan missään vaiheessa mitään hätää, Iikka Heino komppasi.

Seuraavaksi suomalaiset kohtasivat semifinaalissa singaporelaisparin, Guang Liang Jason Wongin ja Putri Sari Dewi Sitran. Kolmieräinen taistelu oli supertiukka, mutta lopulta singaporelaiset vetivät pidemmän korren. Ottelu päättyi 21-16 22-24 21-19.

-Olin liian passiivinen ensimmäisessä erässä, mutta sitten pelattiin aika hyvin toinen ja kolmas erä. Kolmannessa oltiin tosin tappiolla 12-19, noustiin 19-19 tilanteeseen, mutta se ei sitten riittänyt. Oli kyllä hyvä turnaus, nautin todella paljon Iikan kanssa pelaamisesta, Jenny Nyström kertoi.

-Semifinaali oli hyvä peli. Oltais hyvin voitu voittaa. Peli oli vielä 19-19 kolmannessa erässä, sitten oli pari tiukkaa fifty-fifty rallia, mutta ei saatu käännettyä. Harmittaa tosi paljon, ettei tullut finaalipaikkaa, mutta hyvä kisa kokonaisuudessaan. Näin ensimmäinen kisa Jennyn kanssa oli todella kiva pelata yhdessä ja pelattiin hyvin yhteen, hyvällä fiiliksellä, Iikka Heino kommentoi.

Singeleissä pisimmälle tiensä taisteli Eetu Heino, joka putosi täpärästi puolivälierässä pelattuaan huikean pelin turnauksen ykkössijoitettua espanjalaista Pablo Abiania vastaan 21-17 20-22 21-18.

-Nyt harmittaa. Hyvä matsi, mutta ei ihan riittänyt. Mulla oli vielä hyvä johto kolmannessa. Pitää vaan jatkaa hyvää treeniä, hän kommentoi Venäjältä.

Abian voitti lopulta miesten kaksinpelin.

Suomalaisten kaikki ottelut ja tulokset täältä

 

Yhteistyössä