Tasoluokkamuutokset 1.7.2018

KORJAUS MN-B pisterajaan! Kauden vaihtuessa on tapana tehdä pelaajien tasoluokkamuutoksia, niin nytkin.

Tasoluokkamuutokset on toteutettu MN-B luokkarajalla 100 pistettä. Alkuperäisessä uutiskuvassa (listauksessa ranking-sivulla tieto on ja oli oikein) oli virheellisesti merkittynä 120 pistettä, joka tässä yhteydessä korjataan myös otsikkokuvaan.

Pahoittelut virheestä!


1.7.2018 voimaan tulevat (tulleet) tasoluokkamuutokset on toteutettu pistelistojen pelaajatietoihin, jotka haetaan rankingjärjestelmästä (toistaiseksi Goodminton).

Tournamentsoftwareen muutoksia on havainnon mukaan yritetty päivittää myös 9.7.2018 mutta tällä hetkellä on selvityksessä miksi muutokset eivät ole sinne vielä toteutuneet. Ne toteutuvat mahdollisimman pian.

Perusteltuja (hyvin perusteltuja) muutoksia voi pyytää uusiin luokituksiin sähköpostitse osoitteesta toimisto@sulkapallo.fi, jota varsin aktiivisesti luetaan seuraavan kerran 6.8.2018. Muihin SSuL:n osoitteisiin lähetetyt pyynnöt välitetään annettuun osoitteeseen ja puhelimitse pyyntöjä ei valitettavasti voida lomien aikanakaan käsitellä. Myös sosiaalisen median kanavat ovat tähän tarkoitukseen varsin hataria työkaluja yleensä ja erityisesti 6.8.2018 saakka.

Sääntöjen ja ohjeistusten vastaisia mahdollisesti tapahtuneita muutoksia on helppo käsitellä, esimerkiksi alle 11- ja 13-luokissa vielä 2018-2019 kaudella pelaavien tasoluokituksen pitäisi oletusarvoisesti olla C. Tuon huomiointi muutoksissa on tuottanut joskus ongelmia, jotka kyllä tulevat ratkottua, kunhan tieto virheestä tulee tuossa yllä annettuun sähköpostiin. Myös riittävän iäkkäillä (55+) senioreilla pitäisi olla helppo asiointi tasoluokkien suhteen.
Muutenkin senioripelaajilla on mahdollisuus rankinglaskennan ja säännön mukaan (niitä kannattaa joskus vaikka sadepäivänä vilkaista) mahdollisuus laskettaa pisteensä erikseen tasoluokkiin ja ikäluokkiin osallistumisten ja menestyksen mukaan. Oletuksena senioripelaajan kaikki pisteet kerääntyvät yhteen ja samaan koriin ja näytetään sekä ikä- että tasoluokan pisteinä.

Myös kaikkien junioreiden turvana on sääntö, joka mahdollistaa 1-2 tasoluokkakilpailun pelaamisen kaudessa niin, että se ei vaikuta tasoluokituksen muutokseen jos muuten pelaa vain junioriluokkia. Kolmen tasoluokkakilpailun jälkeen lasketaan junioreilla kaikki pisteet samaan koriin ja tasoluokitukset perustuvat siihen saaliiseen.

Ne säännöt, ne löytyvät tuolta -> https://www.sulkapallo.fi/kilpailija/saannot/kilpailu-ja-luokitussaannot/

Hyvää kesää!

Yhteistyössä