Minisulkistapahtumia Kaarinassa & Klaukkalassa

Viime viikonloppuna oli Minisulkiksen osalta vauhti päällä. Tapahtumia oli lauantaina Kaarinassa ja sunnuntaina Klaukkalassa. Kaarinan tapahtumaan osallistui kymmenkunta lasta vanhempineen. Tapahtuma järjestettiin Clearin kotihallissa Kilosportissa.

Kuvat: Mika Valkonen

Sunnuntaina tapahtumapaikkana toimi Isoniitun koulu, Klaukkalassa. Klaukkalassa toimivan seura on Klaukkalan Kiri. Tapahtumaan osallistui vajaa kaksikymmentä lasta vanhempineen. Molemmille seuroille iso kiitos tapahtumasta.

Clear ja KlaKi ovat molemmat mukana Minisulkis- tutorointiprosessissa. Tutoroinnin tavoite on kehittää seuran minisulkistoiminnan laatua ja mahdollistaa uusien jäsenten hankkiminen. Yksi tärkeimmistä tapahtumista mitä tutorointi sisältää on Minisulkistapahtuma.


Kuvat: Aura Mäkinen

Yhteistyössä