Valmentaja, ehdota urheilijaa sponsoroitavaksi!

Ohjelmaan haetaan nuoria urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta aivan maailman huipulle. Tukemalla nuoria urheilijoita haluamme edistää liikunnan harrastamista ja sen tuomaa hyvää oloa.

Urheilussa liittojen ja järjestöjen toimihenkilöt sekä valmentajat ovat maan parhaita asiantuntijoita, ja siksi pyydämme teiltä ehdokkaita sponsoroitaviksi urheilijoiksi.

Alla valintakriteerit:
• Urheilija on vähintään 14-vuotias.

  • Harrastaa aktiivisesti urheilua kilpatasolla ja on menestynyt Suomessasekä mahdollisesti kansainvälisissä kilpailuissa.
  • Sponsorointi edellyttää lajiliiton ja valmentajan suositusta.
    • Olympialajien lajiliitto voi suositella enintään kolmea urheilijaa.
  • Yksittäinen liitto voi suositella enintään kahta urheilijaa. Jos saman liitonalaisuuteen kuuluu useita lajeja, voi liitto suosittaa useampaakin eri lajin urheilijaa.
  • Haku päättyy 30.9.2018.

Hakulomake sekä lisätietoa Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelmasta löytyy osoitteesta: www.kojamo.fi/vastuullisuus/lumo_sponsorointiohjelma

Tavoittelemme Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelmassa pitkäjänteistä ja syvällistä yhteistyötä. Noudatamme kaikissa yhteistyöprojekteissa yhteiskuntavastuullista toimintatapaa ja kestävän kehityksen periaatteita. Toiminnassamme yhdistyvät yksilön kehitys ja yhteisöllisyyden voimavarojen hyödyntäminen.

Lisätietoja Lumo sponsorointi- ja stipendiohjelmasta:

Irene Kantor, markkinointi- ja viestintäjohtaja, p. 020 508 3589, irene.kantor@kojamo.fi
Riikka Ilmakunnas, johdon assistentti, p. 020 508 3509, riikka.ilmakunnas@kojamo.fi.

Yhteistyössä