Junnu EM: Italia kovempi lukemin 1-4

Suomen joukkue starttasi eilen perjantaina EM-kisat ottelulla Italiaa vastaa. 

Valitettavasti Italia oli tällä erää kovempi, mutta hienoja hetkiä nähtiin myös suomalaisnuorten peleissä.

-Italia -ottelussa oli hyviä ja tiukkoja pelejä, olis ollu sauma ottaa voitto samoin lukemin. Mutta hieman mentiin laidasta laitaan, välillä tosi hyvin ja välillä, en sanois romahduksia, mutta liikaa herpaantumisia toisinsanoen helppoja virheitä ja vähän uskonpuutetta. Ensimmäiset erät olivat pääsosin erinomaisia. Miesten singelissä tosin Joakim sai paremmin pelistä kiinni ja otteen itselleen toisessa erässä. Kolmas eteni tasatahtia ja harmittavasti lopussa kääntyi vastustajalle. Sekanelipeli oli hyvä esitys ja siitä selkeä voitto Suomelle. Naisten kaksinpeli ja nelinpeli alkoivat eriomaisesti, mutta tahti hieman vaimeni ottelun edetessä. Miesten nelinpelissä oli vauhtia ja näyttäviä palloja. (BE nosti yhden palloista päivän high lights listallekin). Hieman liian puolustusvoittoinen peli käänsi lopulta ottelun vastustajalle. Päivä oli pitkä, mutta seuraava peli on vasta lauantaina iltapäivällä, joten palautumisaikaa jää riittävästi. Lauantain aamupäivä on vapaa, jonka jälkeen siirrymme treenihallille valmistautumistreeniin ja siitä pienen tankkauksen jälkeen hallille. Tallinnassa paistaa aurinko, kaikki on hyvin, valmentaja Sami Parikka kommentoi Virosta.

Suomen joukkueessa pelaavat:

Maija Krzywacki (ÖIF)

Jannica Monnberg (ÖIF)

Julia Salonen (PuiU)

Inalotta Suutarinen (ESB)

Eero Lauri (PuiU)

Victor Lindahl (ESB)

Joakim Oldorff (TS)

Suomen pelit jatkuvat tänään Saksaa ja sunnuntaina Israelia vastaan.

Kaikki ottelut ja tulokset täältä. 

Tapahtumassa on BE:n suoratoisto, joka löytyy täältä.

Kuvat Mark Phelan for Badmintn Europe

Yhteistyössä