Junnu EM: Suomalaiset kotimatkalle – kisoissa paljon hyviä matseja

Suomalaisjunnujen matka päättyi EM-kisoissa torstain peleissä sijoitettuja pelaajia vastaan. 

Lähimmäksi jatkopaikkaa pääsi Julia Salonen, joka taisteli kisan 10. sijoitettua espanjalaista Elena Andreuta vastaan kolme erää 24-22 14-21 21-19. Näin valmentaja Sami Parikka kommentoi suomalaisjunnujen viimeistä kisapäivää.

-Eilen päästiin kaikissa otteluissa sijoitettuja pelaajia vastaan. Julia pelasi erittäin hyvä kaksinpelin ja oli vain kahden pisteen päässä otteluvoistosta. Hyvä taistelu ja esitys. Miesten kaksinpelissä Eero pelasi ennakkoluulottomasti ja sai vastustaja Merklen hetkittäin jopa hieman tuskastumaan lyöntiensä kanssa. Erä kuitenkin ranskalaiselle. Toisessa erässä Merkle paransi peliää otti lopulta selvän voiton. Nelinpeleissä yksittäisisä hyvistä palloralleista huolimatta tuloksena kolme tappiota. Vastustajien kokemus näkyi etenkin peruspelissä ja sen ylläpitämisessä. Otteet paranivat ottelujen toisiin eriin. Samalla tuli jälleen todistetuksi, että nelinpeleissä syöttö, syötönpalautus ja kolmas lyönti ovat pelin kannalta äärimmäisen tärkeitä. Nämä toimivat suomalaispareillä tänään hyvin. Kisoissa nähtiin paljon hyviä matseja, kannaltamme niin voittoisia kuin tappiollisiakin. Toivottavasti jokainen pelaaja sai itselleen lisää motivaatiota treenata vielä entistäkin laadukkaammin ja keskittyneemmin. Kisajärjestelyt toimivat hyvin ja uudistettu Kalev Spordihall sopi arvokisapaikaksi hienosti. EM-kisat ovat tältä erää ohi suomalaisten osalta. Tänään joukkueen tie vie hallille pelejä katsomaan ja tämän jälkeen suuntaammekin kohti kotisuomea.

Kaikki pelit ja tulokset

 

Yhteistyössä