Suomalaisille pettymys Dutch Openissa

Keskiviikko oli kylmää kyytiä Hollannissa.

Yonex Dutch Open
9.-14.10.2018, Alemere Hollanti
BWF Tour Super 100
Palkintosumma 75 000 USD

-Jos eilisen jälkeen olin tosi tyytyväinen niin tänään olen tosi pettynyt. Mielestäni suomalaiset pelaajat eivät tänään pelanneet omalla tasollaan ja olisin toivonut, että he olisivat pystyneet taistelemaan kentällä enemmän. Nyt täytyy miettiä miksi tänään ei saatu enempää aikaiseksi ja yrittää parantaa niin, ettei tällaisia päiviä tulisi tulevaisuudessa, päävalmentaja Anu Nieminen viestitti Hollannista.

Lähimmäksi jatkopaikkaa pääsi tänään Airi Mikkelä, jonka peli Kate Foo Kunea vastaan oli kolmieräinen. Lähtökohdiltaan tämän päivän vastustajat olivat kovia ja niin siinä kävi, että Joonas Korhonen, Kalle Koljonen, Airi Mikkelä ja Eetu Heino karsiutuivat kisasta.

-Pettymys, Eetu Heino kommentoi otteluaan espanjalaista Pablo Abiania vastaan.

-Ekassa erässä ihan hyviä hetkiä. Toisessa erässä en tehnyt tarpeeksi töitä ja olin liian vätys, jotta voisin voittaa tuon tasoisen pelaajan. En tehnyt asioita, mitä tiesin, että olisi pitänyt tehdä hän jatkoi.

Kaikki tulokset ja ottelut täältä. 

Yhteistyössä