Rantalaisen henkilökunnalle virtaa sulkapallosta

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima Suomen neljänneksi suurin tilitoimisto, jossa asiakkaiden käytössä on yli 600 koulutetun ammattilaisen osaaminen.

Rantalainen toi henkilökuntaansa pelaamaan sulkapalloa Talihalliin perjantai-iltapäivänä työviikon päätteeksi. Paikalla oli 15 Rantalaisen työntekijän lisäksi Sulkapalloliiton valmennuspäällikkö Veli-Markus Melleri, koulutus- ja nuorisopäällikkö Tommi Saksa sekä huippupelaaja Mathilda Lindholm, joka on muun muassa voittanut naisten nelinpelin Suomen mestaruuden vuonna 2013 parinaan Jenny Nyström ja vuonna 2011 alle 17-vuotiaiden EM-kultaa sekanelinpelissä parinsa Iikka Heinon kanssa. Mathilda edustaa HBC:tä.

Parin tunnin aikana ehdittiin kentällä paljon. Tapahtuma räjähti käyntiin Vellu Mellerin jo klassikoksi muodostuneen Tsumaniverryttelyn tahdissa, jossa päästiin kiinni sulkapallon perusliikkeeseen ja lajille tärkeään rytmiikkaan. Seuraavaksi hallissa soi Stan, joka johdatteli Rantalaisen porukan vielä syvemmälle sulkapallon jalkatyön maailmaan. Tämän jälkeen haettiin mailat ja päästiin kentälle hakemaan tuntumaa sulkapalloon. Erilaiset lyöntiharjoitukset mailaotteineen sujuivat iloisen fiiliksen siivittämänä ja kuulemma käsissä ja jaloissa tuntui. Tapahtuman tunnelma oli rento ja hauska. Kentällä treenasi myös työntekijöitä, joille sulkis oli entuudestaankin tuttua.

-Opin paljon uusia pieni teknisiä juttuja. Seuraavalla kerralla, kun menen hallille, voin tehdä vaikutuksen pelikaveriin uusilla otteillani, yksi osallistujista naurahti.

Rantalaisen henkilökunnan päivä jatkui energisissä tunnelmissa. Sitä se on, kun saa virtaa sulkapallosta!

Rantalainen on ollut Suomen Sulkapalloliiton taloushallinnon- ja SM-kisojen yhteistyökumppani jo vuosien ajan. Kumppanuus on mahdollistanut Rantalaisen henkilökunnan energiset tykypäivät ja liitolle sujuvan talouden hoitamisen kiireisen arjen keskellä. Lisäksi kumppanuus huippukisoissa on tuonut Rantalaiselle näkyvyyttä suomalaisen sulkapallon huipputapahtumassa vuosittain. Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Sulkapalloliiton kanssa esimerkiksi henkilökunnan virkistyspäivien lähtökohdasta?

Ota yhteyttä mika.heinonen@sulkapallo.fi ja suunnitellaan teille sopiva tapahtuma.

Yhteistyössä