Tarton maaottelussa tänään 90 suomalaisten peliä!

Baltic Youth Championshipsin yksilökisa alkoi tänään klo 10:n jälkeen ja loppui lähes 12 tuntia myöhemmin.

Huh huh, tokaisivat valmentajat, kun lauantaipäivä saatiin pulkkaan Ale Coq Spordihallissa. Tämän päivän aikana pelattiin uskomattomat 90 suomalaisottelua. Sunnuntain peleihin suoriutuivat U13-ikäluokassa poikien kaksinpelissä Oliver Oldorff ja tyttöjen tuplassa Tuulia Santalahti ja Jasmin Silvola, molemmissa pelimuodoissa vastaan tulee virolainen pelaja.  Poikien tuplassa nähdään Suomi vastaa Suomi -peli, kun  Alvar Melleri ja Akseli Nummi ottavat mittaa Tommi Kaikkosesta ja Oliver Oldorffista.

U15-ikäluokassa kaksinpelissä Aleksi Mäki ja Toivo Pohjanpalo kohtaavat virolaiset vastustajat. Sarah Asfarilla on singelissä valko-venäläinen vastustaja ja Lilli Lauri ja Hanna Häkkinen pelaavat vastakkain. Tuplat ovatkin sitten Suomi vs. Suomi otteluita. Vastakkain pelaavat Toivo Pohjanpalo ja Jesse Siilasmaa sekä Aleksi Mäki ja Kevin Ni, Hanna Häkkinen ja Helena Santalahti sekä Sarah Asfar ja Lilli Lauri, Kevin Ni ja Lilli Lauri sekä Toivo Pohjanpalo ja Hanna Häkkinen.

U17-luokassa poikien kaksinpelissä etenivät Erik Li, Juuso Kuoppala ja Eliel Melleri, jotka kaikki pelaavat virolaisiapelaajia vastaan. Poikien nelinpelissä Eliel Melleri ja Aapo Räikkönen sekä Juuso Kuoppala ja Erik Li saavat niin ikään virolaiset vastaansa. Sekanelinpelissä Juuso Kuoppala ja Noora Nokkala kohtaavat kisan kolmanneksi sijoitetun parin, jotka ovat Tari Kilk ja Catlyn Kruus.

Kaikki aikataulut, ottelut ja tulokset

Suomi kutsuttiin Baltic Youth Championships -kisaan  junnujen EM-kisojen yhteydessä Tallinnassa.

Meidän lisäksemme kisaan osallistuvat Latvia, Liettua, Valko-Venäjä ja Viro.

  

Yhteistyössä