Anton Kaisti ylsi semifinaaleihin molemmissa pelimuodoissaan Unkarissa

Maajoukkuepelaaja Kaisti (HBC) pelasi sekanelinpelin semifinaalissa Inalotta Suutarisen (ESB) ja miesten nelinpelin semifinaalissa Oskari Larkimon (HBC) kanssa. 

YONEX Hungarian International championships 2018
1.-4.11.2018, Budaors, Unkari
International challenge
Palkintosumma 25 000 USD

Puolivälieriin saakka ylsivät Tokyo Team -pelaaja Airi Mikkelä (ÖIF) naisten kaksinpelissä ja Sonja Pekkola (TS) ja Oskari Larkimo sekanelinpelissä.

Mikkelä sai puolivälierässä vastaansa kivenkovan turkkilaisen, kisan ykkössijoitetun Neslihan Yigitin, joka laittoi pelin nippuun suoraan kahdessa erässä 21-14 21-8. Hän voitti samoin lukemin bugarialaisen Mariya Mitsovan finaalissa.

Sonja Pekkola ja Oskari Larkimo pelasivat ensimmäistä yhteistä kansainvälistä sekanelinpelin kisaa ja ylsivät heti puolivälieriin. Peli oli todella tiukka, mutta kolmen erän päätteeksi kisan kakkosijoitettu venäläispari Rodion Aminov ja Alina Davletova etenivät semifinaaleihin lukemin 19-21 21-13 21-14. Venäläispari pelasi semifinaalin Suomen Anton Kaistia ja Inalotta Suutarista vastaan. Kolmieräisen kamppailun jälkeen finaalipaikka kuitenkin Aminoville ja Davletovalle 21-17 17-21 21-18.

Anton Kaisti eteni semifinaaliin myös miesten nelinpelissä Oskari Larkimon kanssa. Vastaan asettui tanskalainen, kisan kakkossijoitettu pari David Daugaard ja Frederik Sogaard. Kolmannen erän jälkeen numerot kuitenkin tanskalaisparille 15-21 21-15 21-12. He voittivat lopulta koko kisan.

-Hieno päivä, joka sisälsi mahtavia onnistumisia! Päästiin näkemään missä mennään euroopan huippuja vastaan. Tiedetään taas paremmin, mitä päivittäisissä treeneissä pitää tehdä,että kehitytään. Oli hyvä reissu ja siitä kiitos kuuluu pelaajille, valmentaja Kasperi Salo summasi.

Kaikki ottelut ja tulokset

Kaikki voittajat

Yhteistyössä