Taito- ja joukkuekisa 2018 on pelattu – TS ja SSB suurimmat voittajat!

Suomen Sulkapalloliitto järjestää vuosittain junioreiden taito- ja joukkueturnauksen. 

Viime viikonlopun järjestelyistä vastasivat nuorisopäällikkö Tommi Saksa sekä Tapion Sulan Noora ja Eerika Kuurne. Lisäksi Antti Rajasärkkä teki ohjelman kisaan. Tänä vuonna kilpailu järjestettiin loppiaisen sijasta jo marraskuussa. Otamme mielellään palautetta vastaan ajankohdasta seuraavia vuosia ajatellen.

Esport Centerissä pelattu kisa oli suunnattu ikäluokille alle 9, 11,13 ja 15 vuotta. Kisaan oli tänä vuonna ilmoittautunut 146 pelaajaa, jotka jakautuvat yhteensä 32 joukkueeseen. Joukkuekilpailussa nähtiin yhteensä 71 ottelua.

Kisassa mitellään perinteisesti joukkueissa paremmuudesta sekä taitorasteilla että joukkuekilpailussa. Kilpailu on ainutlaatuisen hieno tapahtuma junioreille, jossa hauskanpito on tärkeintä. Pelaajat suorittivat päivän aikana Taitoradan, joka mittasi esimerkiksi tasapainoa, ketteryyttä ja nopeutta. Jokainen osallistuja pääsi myös pelaamaan!

Viime lauantain tapahtumassa oli tosi hyvä fiilis koko päivän ajan ja iloksemme myös paljon perheitä kannustamassa lapsia. Sulkapalloliitto haluaa kiittää lämpimästi kaikkia pelaajia, joukkueenjohtajia, vanhempia ja kisan toimihenkilöitä onnistuneesta kisasta!

Tämän vuoden kisan suurimmat voittajat olivat Tapion Sulka ja Söderkulla Sulkapallo-Badminton. Tapion Sulalle taitokisassa kaksi kultaa, kolme hopeaa ja kaksi pronssia. Joukkuekisassa kolme kultaa ja kaksi pronssia. Sipoolainen Söderkulla Sulkapallo-Badminton: Yksi kulta ja hopea taitokisasta ja kaksi kultaa ja yksi hopea joukkuekisasta. Menestyksekäs, kahden mitalin  U15-harraste oli yhdistelmäjoukkue ÖIF:n kanssa. Huikeaa, onneksi olkoon!

Päivän erikoispalkinnot jaettiin kolmessa kategoriassa.

Paras joukkuehenki:  Toholammin Urheilijat, U13 kilpa

Tsemppari: Amos Westerberg, ÖIF

Reilu Pelaaja: Nova Nyqvist, HBC

Onnea myös teille!

Joukkuekisan voittajat

Kaikki ottelut ja tulokset

Taitokisan voittajat

U15 kilpa:

 1. TS U15 I
 2. JySS U15
 3. TS U15 II

 

U15 harraste:

 1. TS
 2. SSB + ÖIF
 3. KlaKi

 

U13 kilpa:

 1. Toholammin Urheilijat
 2. TS U13 I
 3. JySS U13

 

U13 harraste:

 1. SSB Stora Vargen
 2. TS U13 I
 3. Drive U13

 

U11:

 1. JySS
 2. TS
 3. HBC

 

U9:

 1. KlaKi
 2. ESB
 3. TS U9 I

Tässä vielä lauantain fiiliksiä kuvakavalgadin muodossa.

Kaikki joukkuehuudot voit katsoa tästä.

                                                          

Yhteistyössä