Eetu Heino kaatoi huippuvastustajan Koreassa!

Tokyo Team -pelaaja Eetu Heino pelaa parhaillaan Gwangjussa.

Gwangju Korea Masters 2018
27.11-2.12.2018, Gwangju, Korea
HSBC BWF World Tour Super 300
Palkintosumma 250 000 USD

Aurinko paistaa Eetu Heinolle Koreassa, jossa hän onnistui tänään lähtöasetelmiltaan hyvin haastavassa ottelussa. Ensimmäisen kierroksen vastus, intialainen Sourabh Verma on tällä hetkellä maailman listan sijalla 50, ParBalainen Heino löytyy saman listan sijalta 108.

-Hyvä matsi. Vein peliä koko ajan. Toisessa erässä tuli vain harmittavia virheitä, joten se meni suht helposti vastustajalle. Kolmannessa olin koko ajan edellä ja sain puristettua voiton, hän kommentoi Koreasta.

Huomenna Heinon kisa jatkuu pelillä taiwanilaista Lu Chia Hungia vastaan.

Ottelut ja tulokset


KUVA MARK PHELAN for BADMINTON EUROPE

Yhteistyössä