Seuraedustusten muutoshakemukset 1.1.2019

Edustussääntöjen mukaiseen määräaikaan mennessä tulleet Seuraedustuksen muutoshakemukset julkaistaan tässä viestissä: Seuraedustuksen muutoshakemukset 20190101
Edustussäännön mukaan haetut siirrot tulee julkistaa kahden arkipäivän kuluessa toukokuun ja/tai marraskuun lopusta ja lähettää lisäksi vanhan seuran tiedossa olevaan sähköpostiosoitteeseen tiedoksi. Lähetys tapahtuu vielä tämän päivän kuluessa.

30.11.2018 jälkeen saapuvia hakemuksia ei säännöissä kuvattuja poikkeuksia lukuun ottamatta käsitellä ennen toukokuun 2019 loppua. Kesken kauden voimaan tuleviksi halutuissa sääntöjen mukaisissa muutoshakemuksissa on oltava mukana sääntöjen mukainen perustelu ilman eri pyyntöä. Muussa tapauksessa hakemuksen käsittely siirtyy myös kesäkuulle 2019.

Säännön mukaan vanhalla seuralla on tästä julkaisusta 10 arkipäivää (18.12.2018 saakka) aikaa kommentoida siirtohakemusta lähettämällä sähköpostia Kilpailutoimintaryhmän sihteerille (ilkka.hellgren@sulkapallo.fi). Kommenttia _ei tarvitse_ lähettää jos siirto on OK.

Edustusoikeuden siirtymiseen eivät vaikuta mahdolliset pelaajan ja vanhan seuran väliset erimielisyydet, eikä SSuL osallistu millään tavalla niiden selvittelyyn.

Varsinaiset siirrot järjestelmissä toteutetaan teknisesti ennen kauden vuoden vaihtumista siten, että voimaantulopäivä on 1.1.2019. Tämä on myös niiden kilpailujärjestäjien huomioitava, joiden kilpailun viimeinen ilmoittautumispäivä on tämän vuoden puolella ja joihin edustustaan muuttavia pelaajia osallistuu. SSuL avustaa tarvittaessa tässä parhaalla mahdollisella tavalla ja parhailla käytettävissä olevilla resursseilla.

Yhteistyössä