Urheilulukiohaku 2019

Urheilulukiotoiminta on Sulkapalloliitolle osa ydintoimintaa – konkreettisia tekoja tulevaisuuden pelaajien hyväksi.

Urheilulukiot tarjoavat mahdollisuuden sovittaa yhteen tavallista määrätietoisemman valmennuksen ja opiskelun. Koulujen valmennus tarjoaa huipulle suuntaaville nuorille urheilijoille joustavat opiskelu- ja valmentautumismahdollisuudet. Nuoren tähdätessä kohti kansainvälistä uraa tarvitaan suuria treenimääriä ja hyvää valmennusta – urheilulukiot tarjoavat siihen näin ollen loistavan mahdollisuuden. Kun nuori urheilija haluaa satsata lajiin ja tarvitsee joustavasti järjestetyn lukio-opiskelun sekä urheiluvalmennuksen yhdistämistä, on urheilulukio tässä tärkeässä roolissa.

Mäkelänrinteen urheilulukio ja sen sulkapalloryhmä kuuluvat liiton valtakunnalliseen valmennuskeskukseen sekä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiaan (Urhea). Märskyn valmennuksesta vastaavat päävalmentaja Anu Nieminen ja Kasperi Salo. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Roope Rissanen.

Mäkelänrinteen urheilulukion ohjelma

Kerttulin lukio on Suomen toiseksi suurin urheilulukio ja sijaitsee Turussa. Kerttulin urheilulukiossa sulkapalloryhmää valmentaa Timo Koljonen

Tarkempia tietoja saat  Olympiakomitean uutisesta 2. asteen hausta

Myös haku urheiluyläkouluihin on käynnissä. Katso Olympiakomitean uutinen.

Lisätietoa: Valmennuspäällikkö V-M Melleri, vellu.melleri@sulkapallo.fi

Yhteistyössä