Tuomarikurssi Rusalla 9.-10.3.

Nuorten ja Senioreiden SM-kisan yhteydessäSeuraava tuomarikurssi järjestetään Ruskeasuon palloiluhallissa Nuorten ja Senioreiden SM-kisan yhteydessä jos riittävä määrä (noin 8) kurssilaisia ilmoittautuu oppiin 1.3.2019 mennessä

Kurssin hinta on 30,- €/kokelas eli naurettavan vähän ja se sisältää asiantuntevan teoriaopetuksen sekä käytännön harjoitteiden lisäksi vähintään pullakahvit! Kurssilaisten toivotaan tulevan mukaan aktiiviseen tuomaritoimintaan ja sitä helpottamaan kurssiin hyväksyttävään suorittamiseen sisältyy näyttökoe jossain myöhemmässä kilpailussa. Kurssille osallistuva kokelas ei voi osallistua kilpailuun, jonka aikana kurssi pidetään. Kurssin toteuttaa ja sen sisällöstä vastaa Suomen Sulkapallotuomarit ja -toimitsijat, joka on SSuL:n jäsenseura. Opettajina toimivat seuran kokeneet tuomarikouluttajat, joilla on tuomaritoiminnasta vankka kotimainen ja kansainvälinen kokemus. Lisätietoa

Ilmoittaudu osoitteeseen toimisto@sulkapallo.fi, viestin aiheeseen ”Tuomarikurssi 9.-10.3.” ja viestiin nimesi lisäksi laskutusosoite ja sähköposti mihin ennakkomateriaali lähetetään.

Kuva: Jere Kokko

Yhteistyössä