Sulassa sovussa – Elina Niiranen & Jere Övermark

Ystävänpäivän kunniaksi Sulkapalloliiton kanavissa puhutaan rakkaudesta. Somesarjassamme Sulassa sovussa – kohtaamisia kentällä, tutustumme sulkapallopariskuntaan, jonka parisuhde kestää jopa sekanelinpelin pelaamisen yhdessä. Elina edustaa Badminton Unitedia ja Jere Espoon Sulkapallo-Badmintonia.

Olimme kiertäneet samoja kisoja jo pitkään ja tiesimme toisemme, mutta keväällä 2014 yhteisen Tanskan kisareissun jälkeen aloimme juttelemaan ja tutustumaan toisiimme paremmin. Sittemmin olemme alkaneet pelaamaan mixtiä yhdessä ja toistaiseksi sujunut tosi hyvin. Treenaamme yhdessä aina kun pystymme. Välillä aikataulut menee niin pahasti ristiin koulun ja töiden takia, että ei yhdessä ehdi treenaamaan. Kahden urheilijan suhde toimii mielestämme hyvin samojen intressien ja arvojen johdosta. Kumppaneina olemme rentoja ja toisiamme tukevia. Jere on parempi sulkapallossa.

Liki viisi vuotta seurusteltuamme sana rakkaus merkitsee meille ihanaa yhteistä arkea, jossa toisinaan kiukutellaan, mutta lopuksi on juuri sitä parasta aikaa, mitä yhdessä haluamme viettää. Rakkautta osoitamme arjessa pienillä asioilla, kuten siivoamalla tai tekemällä ruokaa. Meitä yhdistävät kiinnostuksen kohteet, huumorintaju ja osoite. Omilta vanhemmiltamme olemme oppineet tasa-arvoa ja sitä, että perhe on tärkein.

Täydellinen yhteinen päivämme alkaisi puolen päivän jälkeen sihijuoman huurteisen edeltävän illan seurauksena ja pysyisimme sängyssä aina seuraavaan aamuun asti elokuvia katsellen. Unelmana on ollut, että päästäisiin yhdessä reissaamaan euroopan ulkopuolelle.

Mieleenpainuneita yhteisiä hetkiä on ollut paljon ja niistä on vaikea sanoa vain yhtä tärkeää muistoa, mutta muuttaminen yhteen ja ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka ovat hyviä kandidaatteja.

Pieniä rakkauden muruja

Mistä oman elämäsi seikasta olet kaikkein kiitollisin?
Molemmat: Perheestä, ystävistä ja terveydestä.

Oletko romantikko vai realisti?
Elina: Realisti.
Jere: Realisti romantikko

Sana, jota käytän rakkaastani
Elina: Jere, rakas
Jere: Ellu, rakas, Elina

Mitä rakkaus mielestäsi tarkoittaa?
Molemmat: Toisen kunnioittamista ja tukemista joka tilanteessa

Miten tykkään tulla hemmotelluksi?
Elina: Hyvällä ruualla ja viinillä.
Jere: Tykkään lahjoista ja hyvästä ruuasta

Mitä arvostat eniten puolisossasi?
Elina: Arvostan eniten Jeressä epäitsekkyyttä. Jere aina ajattelee ekana mun parasta ja sitten vasta omaansa.
Jere: Arvostan Elinassa eniten sitä, että hän suostuu tekemään asioita joista minä pidän, vaikka ei itse niistä niin välittäisi (esim. elokuvia valitessa).

Kerro vielä jokin erityinen juttu, mistä toisessa pidät.
Elina: Rakastan Jeren huumorintajua, ei oo päivää millon Jere ei saisi mua nauramaan.
Jere: Ass

KUVAT JERE KOKKO JA ELINAN JEREN KOTIALBUMI

Oletko rakastunut sulkapallokentällä tai onko sulkis sinun ja kultasi yhteinen harrastus? Ilmoittaudu mukaan Sulkisliiton Sulassa sovussa – kohtaamisia kentällä somesarjaan. Mukaan pääset lähettämällä kirjekyyhkyllä yhteystietosi osoitteeseen annika.grahn@sulkapallo.fi tai puhumalla hiljaa rakkaudesta numerossa 040 7368900. Kerro meille teidän tarinanne – se on kertomisen arvoinen! #sulassasovussa.

Yhteistyössä