Seurahaaste: Luo omat pelisäännöt ja arvot harjoitusryhmääsi

Jaossa Valmennuskeskuksen upeita juomapulloja!

Videolla Sulkapallon Valmennuskeskuksessa harjoittelevat pelaajat kertovat yhteisistä arvoista, joihin koko keskuksen arjen tekeminen pohjautuu. Valmentajat ja pelaajat ovat luoneet arvot yhdessä ja sitoutuneet niihin. Voit tutustua Valmennuskeskuksen arvoihin ja sääntöihin tarkemmin täällä. 

-Me vastaan muu maailma, Asenne, Rehellisyys, Kannustus ja auttaminen, Kunnioitus ja arvostaminen. Tässä ovat Sulkapallon Valmennuskeskuksen arvot. Luo omat pelisäännöt ja arvot harjoitusryhmääsi. Lupaan lukea ne kaikki. Lähettämällä ne Sulkapalloliittoon saatte koko jengi uudet valtakunnallisen valmennuskeskuksen juomapullot. Valmennuskeskuksen nettisivuilta löydät apuja omien arvojen ja sääntöjen miettimiseen, voit myös tutustua maajoukkueen sääntöihin – ne koskevat sekä pelaajia että valmentajia. Nähdään kentällä, päävalmentaja Anu Nieminen kertoo.

Lähetä pelisäännöt ja arvot osoitteella: anu.nieminen@sulkapallo.fi

Pulloja on rajoitetusti ja ne jaetaan nopeusjärjestyksessä. Pullot ovat joukkueelle maksuttomat. 

Yhteistyössä