Finnish Open 2019 – Kiitos!

Kansainvälisen huippukisan järjestäminen Suomessa vuosittain vaatii valtavan määrän ihmisiä toteutuakseen. It take´s a village, people. Sulkapalloliitto on järjestänyt Finnish Openin vuodesta 1990 saakka. Haluamme kiittää kaikkia tänä vuonna kisaan osallistuneita vapaaehtoisia. Teitä oli lähes 150! Osa vapaaehtoisista teki yhteensä yli 40 tuntia töitä suomalaisen sulkapallokulttuurin edistämiseksi. Rajalla nähtiin myös useita Sulkapallon Valmennuskeskuksen pelaajia, jotka kantoivat kortensa kekoon.

 

Voittajat löytyivät lopulta Indonesiasta, Thaimaasta, Tanskasta ja Japanista. Eetu Heino oli paras suomalainen, hän karsiutui puolivälierissä. Pelaajia kisassa oli yhteensä 352. Heistä 45 oli Suomesta, 37 Tanskasta, 34 Intiasta, 29 Taiwanista, 22 Venäjältä ja Ruotsista, 20 Indonesiasta, 15 Virosta ja 12 Englannista. Alla voit tutustua kaikkien maiden osallistujamäärään.

VOITTAJAT

Sekanelinpeli
Rehan Naufal KUSHARJANTO & Lisa Ayu KUSUMAWATI, Indonesia
vastaan
Mathias BAY-SMIDT and Rikke SØBY, Tanska
22-20 15-21 21-14

Miesten kaksinpelin
Kunlavut VITIDSARN, Thaimaa
vastaan
LIN Chun-Yi, Taiwan
21-16 18-21 21-14

Naisten kaksinpeli
Julie Dawall JAKOBSEN, Tanska
vastaan
Porntip BURANAPRASERTSUK, Thaimaa
21-18 23-21

Naisten nelinpeli
Erina HONDA & Nozomi SHIMIZU, Japani
vastaan
Febriana Dwipuji KUSUMA ja Ribka SUGIARTO, Indonesia
21-15 21-14

Miesten nelinpeli
Muhammad Shohibul FIKRI & Bagas MAULANA, Indonesia
Jones Ralfy JANSEN & Peter KAESBAUER, Saksa
21-17 21-17

Kisassa oli mukana 27 tuomaria. Referee Cleopatra Moncco saapui kisaan Italiasta. Deputy Refereenä toimi Ari Vartiainen. Suomalaisia tuomareita oli mukana 11. Alla olevasta listasta näet kaikkien tuomareiden kotimaat.

Tuomarit osallistuivat #whitecard -päivään, jonka tarkoitus on promotoida urheilun kehittämistä ja roolia rauhan rakentajana yhteiskunnassa.

Kisan tiimellyksessä järjestettiin myös koululaisten Sulkissäpinät Myyrmäkihallissa. Kahden päivän aikana 750 lasta kävi pelaamassa sulkapalloa. Lisäksi lauantaina oli koko perheen iloinen Minisulkistapahtuma, joka oli suunnattu alle 10-vuotiaille.

Lisää kuvia löydät alla olevista linkeistä.

Jere Kokon kuvat koko kisan ajalta

Jarmo Koskelan kuvat suomalaispelaajista pe 5.4.

Mikäli jaat kuvia omissa kanavissasi, muistathan mainita kuvaajan nimen.

TUHANNET KIITOKSET TEILLE KAIKILLE – NÄHDÄÄN ENSI VUONNA!

Yhteistyössä